nuffnang

Tuesday, January 31, 2012

secret recipe

godek2 handphone terjumpa lak gambar time aku n member makan kat secret recipe.....dah lama dah.....2 minggu yang lepas .....mula2 nak delete aje.....tapi bila pikir balik....biarlah aku abadikan gambar tu dalam blog aku aje.....boleh buat kenang2an....hik...hik...

yang nie kek aku....tiba2 teringin lak makan kek.....



kek yang lain semua member aku punya.....nama dia aku tak ingat.....tapi kita tukar2 rasa.....mana paling sedap......hik...hik...

mushroom soup....aku punya gak......



makanan yang lain member aku punya......

nie air aku yang punya......

member aku punya....yanglain aku tak sempat snap.....


2 comments:

lovely said...

banyaknye kawan awak punya...

Qaseh Ziera said...

member aii tu termasuk ler awak....hik...hik...