nuffnang

Sunday, January 29, 2012

kenduri kawen di FRIM

semalam 28/01/12 (sabtu) husband aku ajak pergi kenduri kawen member dia kat frim......kebetulan semalam memang kita orang tak ada apa2 program.......so pergi ler kenduri kawen tu......boleh dapat makan free yek tak???.....hik...hik...hik....

c hadif muka masam mencuka coz tak cukup tidur.......

view dalam dewan.....sepanjang nak ke pentas dari pintu masuk hingga ke pentas ada sangkar burung......cantikkkk.....

nie pengantin nyer....ambik gambar dari jauh.....gambar tak berapa terang.....tema pengantin warna purple....cantik gak.......

khidmat catering yang pengantin gunakan.....siapa2 yang nak try bolehlah contact number tu......

lauk yang ada......husband aku punya......

yang nasi putih nie aku punya....c hadif punya nasi minyak + ayam aje......

depan dewan.....dah kenyang.....teruskan perjalanan ke rumah MIL di sentul.......

No comments: