nuffnang

Friday, January 6, 2012

sri payung

restoran sri payung nie terletak di MRR2, ampang.....cuma beroperasi hari isnin hingga jumaat sahaja.....so kebetulan 2/01/12 (isnin) cuti tahun baru.....husband aku bawa ler aku pergi makan kat situ.....selama ni husband aku tapau bawa balik rumah aje.....kali nie nak cuba lak makan kat situ.....

 ada signboard sebelum masuk simpang.....

siapa2 nak order boleh call number phone tu.....tak pon layari web dia yek.....

aku ambil set.....so dapat air satu jug.....minum sampai kembung....hik...hik....air sirap aje pon.....

mana pergi lauk aku????.....semua dah masuk perut.....hik....hik....lupa ambil gambar.....dah kenyang baru teringat.....lauk yang kita orang order......kepala ikan jenahak......satu lagi isi ikan merah......pastu dapat ulam n sambal belacan ngan sayur goreng kacang......untuk c hadif telur dadar.....

2 comments:

LIYA said...
This comment has been removed by the author.
LIYA said...

taratak manalak tu, asam pedas situ x pedas, nak tgk gmbr penuh sila tgk blog i yek hehe http://melliasyg.blogspot.com/2011/07/asam-pedas-sri-payung.html