nuffnang

Tuesday, January 31, 2012

NSK selayang

hari sabtu 28/01/12 lepas aku pergi kenduri kawen.....aku terus balik rumah MIL aku.....petang tu MIL aku ajak pergi shopping barang dapur....memang kebiasaannya MIL aku akan ajak pergi shopping kat NSK......kat situ macam2 aje....apa kita nak semua ada.....yang kering.....yang basah....segalanya ada....dari hujung rambut sampai hujung kaki....ada gak....pendek kata apa yang kita cari mesti ada......memang berbaloi2.....hik....hik...


nie kat pintu masuk.....nampak tak sign board NSK tu???.....nampak kan....tu ler NSK nyer....hik...hik....

terung.....segar2.....

kat sini semua sayur kampung......

sayur2an.....

ayam & daging ada gak.....

ikan n makanan laut....aku takdelah ambil gambar semua tempat pon....orang tengok aku lain macam aje.....malu aiii plak....nasib baik pakai handphone.....tak ketara sangat aku ambil gambar.....hik...hik....

No comments: