nuffnang

Friday, April 22, 2011

sengal tapi kelakar lak

kejadian nie berlaku 2 hari lepas......masa tu aku nak blk keje.....kat luar hujan lebat....biasa ler....kalau hujan aku akan balik lambat.....aku nie penakut....aku takut ngan petir n kilat.......bila hujan reda aku pon cepat2 ler balik....teringat lak kat c hadif.....biasa ler kalau dh jadi ibu.....mesti teringat kat anak.....macam2 ler terpikir....sian kat anak ler....rindu ler....aku pon terus ler p punch kad.....pastu terus ler ke lif n terus ke parking.....nak cepat nie.....dh lambat plak...sian lak kat pengasuh lg........dengan pantas nyer aku p kat kereta aku.....tiba kat kereta aku terus p touch aku punye pas kat pintu kereta aku......pastu aku tarik pintu kereta....x boleh buka....dalam hati dok kate....nape plak ngan pintu kereta aku nie....rosak ke.....2 3 kali ler aku p touch.....tiba2 aku teringat....yang aku touch tu pintu kereta....bukan pintu opis....patut ler x leh buka....punye ler aku malu....nasib ler x de org.....tapi malu ngan diri sendiri.....kau orang rasa camera kat parking tu sempat rakam x....malu ler......

4 comments:

Axie04 said...

hahahaha
aku gelak dulu

lovely said...

sengal la kau ni makcik.....
adoii... yai...
aku rase macam nak terguling2 sambil angkat dua kaki ke atas.
baca c-ter kau ari nie...

hahhahahaaa!!!
klako.. ler kau nie jirah!!!

Axie04 said...

SAYA TAG AWAK
TAPI X LEH NAK COPY LINK

LIYA said...

jom join, i tag u..

http://melliasyg.blogspot.com/2011/04/join-contest-with-mizzwaticom.html