nuffnang

Friday, April 15, 2011

banyak cekadak

banyak cekadak......sape yang banyak cekadak nie???......sape lagi....kalau bukan c hadif.....td c hadif mintak aku air.....aku pon p ler ke dapur....ambik cawan upin & ipin c hadif (dah tahu....cawan lain dia xkan nak).....kat atas kabinet aku cuma ade 2 bekas air aje....bekas air tu sama aje......sama besar....sama bentuk....sama warna....sama gak jenama nyer.....segala nyer sama ler....tiada perbezaan....aku pon ambik ler bekas air yang belah luar....curah dalam cawan upin & ipin.....c hadif marah aku...."hadif nak air yang tu"....c hadif nak air yang ade dalam bekas yang belah dalam.....aku pon  cakap ngan c hadif...."same aje"....x moh....nak gak air bekas yang belah dalam tu gak......c hadif suruh aku buang air dalam cawan dier....c hadif suruh gak letak air yang menjadi pilihan dier......banyak cekadak tul......pelik tul aku....ape yg beza nyer....

3 comments:

Novelgurl said...

Bdk kecik mmg banyk cekadak =.=
kkdng pelik gak..tp lynkn je la sbb kite kn pernh kecik..ehe

Fizalinolie said...

Hai dear. Thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan dear. Happy blogging!

IntaNBerliaN said...

tag join GA..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html