nuffnang

Tuesday, April 12, 2011

nikah

hari ahad hari tu aku blk rumah emak mertua.....tiba kat sana....emak mertua ajak p tengok sedara dia nikah kat masjid sentul....dekat aje dr rumah emak mertua aku....nak kate sedara dekat pon tidak.....sedara jauh pon tidak gak.....kira tengah2 kot.....yang nikah nie emak mertua aku punye abang ipar punya anak buah punye anak....camne tu nak panggil tu....kira sedara seislam ler.....aku pon x kenal ngan  budak yg nikah tu.....emak dia aku kenaklah gak......mula2 tu aku agak berat gak nak p tengok dia orang nikah.....sebenar nyer aku pakai seluar jeans aje.....segan ler plak.....macam x menghormati majlis......tp bila emak mertua aku kate x pe.....benda baik....ape salah nyer....aku pon p gak ler....tp aku x masuk masjid pon....tunggu kat tangga aje.....dok beborak ngan emak mertua.....husband aku ngan c hadif aje masuk tengok dia org nikah.....

 husband aku tolong snapkan gambar......tu ler pengantin nyer...

 hantaran belah lelaki.....x banyak husband aku snap gambar.....tu aje.....



yang best nyer......



aku jumpa



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



baby nie......comel kan....tembam......macam anak orang jepun......baby nie anak buah kepada  pengantin lelaki tu.......gerammmmm.......umur dia baru 3 bulan.....besar dr c hadif tau....


emak mertua aku cakap.......muka aku dah sama besar ngan muka baby tu.....hehehehe.....

2 comments:

Axie04 said...

ade betulnya mak mertua ko
dah same beso je muka korang
hahahaha

IntaNBerliaN said...

tag mama hadif join GA...


http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/arianas-story-1st-ga.html