nuffnang

Monday, April 25, 2011

JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM







ORIGINAL Vantage tea set
worth : RM350.00



MAC lipstic jika hanya ada salah satu je account
warna depends on mizzwati.com…..but I always choose pink.

sape2 nak join clik kat mizzwati
hadiah best giler....

nak tag kat


Web ini khas sebagai medium untuk semua ladies  bangun dari tido” or memang dah berjaya bangun” or dalam proses mencari kekuatan itu”…..mizzwati.com nak announce one contest ……which is hadiah dia either this two.

The winner akan mizzwati promot dalam web ni…..or kalau u ada bisnez I akan advertise blog/web u selama 2 minggu dalam website ni free of charge. x kesah la what type of your biz…samada same nature of mine ker or ape2 jua…rezeki u all tetap rezeki u.


No comments: