nuffnang

Thursday, April 10, 2014

satay tulang senawang

assalamualaikum.....

ini kali berapa entah aku makan kat sini...rasanya lebih 3 kali kot....hik..hik....niat sebenar nak makan chicken chop...tanya kat abang ipar aku....kat seremban nie kat mana ada chicken chop yang sedap...dia pon tak tahu...dia ajak try pergi senawang....cari pon cari....jumpa satu restoran western apa entah nama kedai tu....masuk2...time nak order chicken chop tu...orang tu kata kalau nak western kena hari isnin sampai jumaat aje....pulakkkk....ermmm.....

cari ler kedai lain...tak jumpa...husband aku pon malas dah nak cari...dia terus ajak makan satay tulang ajelah....



2 gelas fresh orange...2 gelas air laici...satu gelas entah kemana..hik...hik...



satay tulang, satay ayam dan satay daging....



budak ini makan burger special....



order nasi goreng cili api dan mee goreng basah....




kuey teow tomyam....



budak ini pulak...tak duduk dalam stroller....jelous ler tu.....tengok orang makan...dia pon nak juga...hik..hik...




No comments: