nuffnang

Wednesday, April 2, 2014

gambar whatsapp dari cikgu amir hadif

assalamualaikum....

cikgu amir hadif rajin bagi gambar aktiviti di taska kat aku....thanks cikgu.....sayang cikgu....hik...hik..ayat bodek....bila ada cikgu bagi gambar kat aku...balik dari ambil amir hadif....masuk2 kereta..."ibu bagi handphone...buka whatsapp cikgu ila ada bagi gambar amir hadif....amir hadif buat tu...buat ini"....seronok dia....budak sekarang....semua dia tahu...whatsapp.....facebook....weechat....tahu aje dia orang....

kalau kat rumah buka facebook...jangan ler tinggalkan...selalu jadi mangsa husband aku....asyik lupa aje nak log out...tahu2 amir hadif dah komen...kalau komen yang lari tajuk tu...amir hadif punya kerjalah....kat handphone aku dan husband ada aje dia download game....tahu2 dah ada game baru...siap ajar kita lagi...ibu kalau nak ambil game...ambil kat sini...kalau tak nak dah game ini...nak buang...tekan ini....amboiii.....pandaiinya....




nie masa lawatan backyard monster n dinosour kat presint 5 kot....





aktiviti gosok gigi....punya besar mulut dia....




buat buah melaka....




aktiviti siram pokok kot....hik..hik..




nie semalam...masak lempeng....pose aje lebih...hik..hik..




makan lempeng masakan sendiri....hik..hik..





1 comment:

lovely said...

wah.. bestnya school amir hadif..
macam-macam xtvt. cikgu pun sporting..ni mesti anak murid kesayangan ni.