nuffnang

Friday, April 18, 2014

random photos

assalamualaikum....

seperti biasa...hari jumaat kita layan random photos dari qaseh ziera....hik..hik...



amir hadif tengah bagi kucing makan...amir hadif nie nampak aje macam berani...kalau dengar dia bercakap...memang tak berhenti....tapi dengan kucing penakut...dari jauh berani ler...bila kucing tu dekat kat dia...lintang pukang lari.....tengok tu...punya jauh tengok kucing makan....dia letak bekas makanan kucing tu...bila nampak kucing datang....cepat2 dia kebelakang...hik...hik....




beli biskut untuk aira....tak sempat nak bagi dia...cepat2 dia makan kotak tu....hik..hik...





nie lawan game dengan amir hadif...biasalah kalau pergi aeon....tempat pertama yang dituju amir hadif....gamelah....habiskan duit kat situ....cehhh...aku leh kalah plak dgn amir hadif....





nie hari jumaat....lunch hour...pergi ariani....ada sale...rembat 2 helai tudung....pastu singgah tapau kat wong solo.....





sekarang nie...kalau pergi makan....amir hadif dah pandai order apa dia nak makan....bila kita tanya amir hadif nak makan apa...dia diam aje....bila orang datang ambil order.....selamba dia aje order...kadang2 dia pula yang minta buku menu dulu....amboiiiii....nie kat mamak terowong.....





aira hanisah...biasalah...orang tengah makan....dia tido....budak nie kena pakai kasut....kalau tak...asyik nak masuk kaki dalam mulut...tapi dia pandai buka tu.....amboii...babab kang....hik...hik...hari tu pergi aeon pakaikan dia stokin....tengok2 sebelah stokin aje tinggal.....





bulatnya mata dia....hik..hik...apalah aira hanisah nak cakap...beriya2....hik..hik..





pergi giant....borong aiskrim....






1 comment:

Intan Saffyna said...

hi,singgah follow awak :)