nuffnang

Monday, March 7, 2011

astro first

nie kali ke 2 aku order astro first.....kali pertama aku ambik cite nyangkung....x takut sgt...cite dia lawak....aku tgk smpi habis....aku nie cite2 hantu jgn harap ler aku nk tgk...aku nie penakut....lgpon husband aku selalu blk mlm....aku dok gumah ngan c hadif aje.....biasa ler dok gumah b'tingkat2 nie...cam2 leh dgr....klu ade bunyi2 tu......memang takut...semua lampu aku pasang....nk jd kan cite....aku suruh husband aku p ambik cite khurafat...aku dgr cite mmg best n takut giler.....nk try ler tgk....masa tu aku ambik kol 8 mlm.....start2 aje....dh kluar hantu.....atas...bawah...hantu....aku ngan c hadif takut.....mmg x berani nk tgk....last2 aku ckp ngan husband aku. ...esok aje ler tgk(astro first 48 jam aje leh tgk)....x sanggup aku.....siang x takut sgt.....last2 mlm tu aku ajak husband aku tido kat luar...siap pasang lampu .....ke esokkan ari nyer....blk dr keje aku n c hadif tgk ler cite tu blk....o.....lupa nk bgtau aku ambik astro first nie minggu lepas.....baru nk cite....hehehe......sambung blk cite yek....walaupun siang aku takut gak...byk tutup mata dr tgk...mmg dasyat ler.....c hadif smpi peluk aku ler.....bila bunyi nk keluar aje...hadif dh nyorok....aku lak dh tutup mata.....byk kali ler aku dok ulang tgk cite tu....nk bg faham....akhirnye faham gak ler....walaupon tutup mata...hehehehe...










tgk ler c hadif....mula2 tu kusyuk tgk...kluar aje bunyi...dia dh nk nyorok....aku ape entah lg...hehehe....penakut....


No comments: