nuffnang

Tuesday, September 4, 2012

jamuan hari raya taska cendekiawan 2012

assalamualaikum.....selamat pagi semua....

hari ini di taska amir hadif ada sambutan hari raya....budak2 lelaki kena pakai baju melayu....dan perempuan kena pakai baju kurung....pagi tadi awal2 dah siapkan amir hadif.....tapi semalam husband aku lupa nak beli kek or kuih....so pagi ini husband aku baru nak cari....entah apa ler yang dapat pagi2 ini.....pandai2 ler cari bang oiii....hik...hik...




amir hadif yang bersemangat nak beraya di taska.....tapi pagi tadi mood amir hadif memang tak baik....meragam....grrrr....setelah di pujuk....akhirnya kembali ceria....

2 comments:

shige said...

eh eh...same ngn bb zarif...die pun meragam pagi ni...mood ke laut...huhuhu.....oho..arini sambutan ari raye cendekiawan p9....ari khamis nnt...cendekiawan p18 pulak sambut...hihihii.....

Nur Danisha said...

esok ry CE pbdnn lak..ehhehe..