nuffnang

Thursday, September 6, 2012

makan free part 3

assalamualaikum....hari ini aku sambung lagi cerita pasal makan free....tapikannnn....hari ini aku makan free lagi...kat bahagian aku ada buat jamuan raya.....makan free lagi....hik...hik...

2/09/12 (ahad)....ada 3 buah rumah kita orang pergi....rumah pertama kita orang pergi ke putrajaya....rumah abang kat opis aku...lepas tu ke puchong....rumah big bos....akhir sekali ke shah alam....rumah house mate lama....


rumah pertama di putrajaya....amir hadif tambah 2 kali nasi ayam....


amir hadif kusyuk makan....malas dah dia nak pandang kamera....


rumah ke 2....rumah big bos....tapi dia buat di club house....amir hadif nak mandi kolam pula....siap ada birthday party lagi.....


me...


tak dapat mandi kolam....dapat bergambar kolam kecil pon takpe....


ambil gambar ngan ikan...


amir hadif dengan ayah...



rumah terakhir tak ambil gambar....lupa ler....asyik beborak aje......




last


sekali


balik


rumah


singgah


pergi 


beli


kek




amir hadif nak sambut birthday....tak puas hati tak dapat join birthday party....





1 comment:

Jering Daily said...

Salam..

Nice Blog..Kami follow di sini..
Harap tuan tanah dpt melakukan perkara yg sama..