nuffnang

Wednesday, September 19, 2012

makan free part 6

assalamualaikum....selamat pagi....sihat semuanya....habis dah bulan syawal....lepas ini dah tak ada jemputan rumah terbuka lagi....walaupun syawal dah habis....semalam opis aku baru buat jamuan raya....dah habis syawal dah....tapi takpe....dapat makan free lagi....hik....hik...

8/09/12 (sabtu)....pukul 9.00 malam blok aku dan blok belakang ada buat jamuan raya.....tapi sedihnya aku tak dapat turun....aku sakitttt......husband aku n amir hadif aje turun........tapi husband aku turun awal sikit....kebetulan husband aku ajk blok.....kenalah tunaikan tanggungjawabkan.....





antara menu yang ada....nasib husband aku ada ambil gambar....boleh ler aku update blog....hik...hik...


amir hadif tunggu ayah buat kerja.....dan nasib baik husband aku ada tapau makanan sikit untuk isteri tercinta....soto aje pon....hik...hik...


9/09/12 (ahad) .....ada 2 jemputan...tapi dua2 jemputan kita orang tak pergi....ada hal yang lebih penting....penting sangat ler kannn....hik...hik..

10/09/12 (isnin)...duduk rumah aje....kebetulan ada kawan nak datang rumah....house mate lama....

tamat ler makan free....


2 comments:

Zana Adieyza said...

wah, banyaknya menu! masa jamuan kat blok zana, zana pun x dapat turun sebab selsema teruk.. hehehe

lieyalatif said...

fuyooooooooooo ade kambing golek tu....kalo kite tu mau bertambah2 mkn sbb antu kambing...