nuffnang

Monday, September 10, 2012

makan free part 4

assalamualaikum....selamat pagi....

jom kita sambung lagi cerita makan free....selagi tak habis bulan syawal....selagi tu ler ada jemputan.....apa lagi...horayyyy.....tak payah masak......tapikannn....kenapa tak ada orang buat rumah terbuka time breakfast yek....kan lagi best kannnn.....bangun pagi tak payah fikir2 nak makan or masak apa.....hik...hik...dasar pemalas betul zira nie......dah asyik datang rumah orang aje....rumah sendiri bila pulakan....hik...hik...tiba2 terasa pula yek.....tahun ini zira tak buat rumah terbuka yek.....siapa2 nak datang....bagitahu awal2...rumah zira sentiasa terbuka....tapikan tuan rumah sentiasa tak ada rumah....macam manaaa....hik..hik...

dah....meh layan gambar makan free zira...8/09/12 (sabtu)....kita orang ada 4 jemputan....tapi sempat pergi 3 rumah aje.....rumah terakhir dah tak larat dah.....perut pon dah senak....dah macam2 masuk....



keluar rumah....amir hadif paksa ibu ambil gambar dengan motor....dahlah motor nie tak boleh tersentuh....asyik berbunyi aje kerjanya.....


amir hadif yang suka dengan motor besar2....


rumah pertama....di putrajaya....rumah pegawai kat opis aku.....



amir hadif....



rumah ke 2....kat gombak....rumah sepupu aku.....bergambar dengan anak buah....


rumah ke 3....kat nilai....rumah member husband.....rumah ini memang setiap tahun kita orang pergi.....

 
me...


amir hadif sakit hati aje....asyik tak dapat mandi kolam.....lagi2 dapat ambil gambar aje....hik...hik....




4 comments:

akulerzy said...

setakat 2 buah rumah leh tahan g kak masuk rumah ker 3 minum air jer hehe klu ikutkan semua jemputan makan2 nk p

Sue Echan said...

bestnya meriah dgn open house...

Zana Adieyza said...

cantik la baju!!! suka!!!

zana thn ni pun pergi open house kawan rapat jer.. hehehe.. nak pergi semua mmg x larat la.. dah la jauh2..

Qaseh Ziera said...

akulerzy :tulah..setiap rumah kena makan sikit2 aje...hik..hik..

sue : meriahhh...tapi penat weiii...hik..hik...

zana :thanks....