nuffnang

Tuesday, February 28, 2012

birthday husband

hari ahad (26/02/12) adalah hari lahir husband aku.....kita orang sambut ala kadar aje.....kebetulan hari tu aku tak berapa nak sihat......asyik terbaring aje......husband ajak makan luar pon aku tak larat.....husband siap google nak makan kat mana.....maap ler....anje tak larat bang oiii.....lain kali aje yek......

kesian lak kat husband aku....aku dengan muka bersalah cakap kat ngan husband...."abang pergilah keluar jap......bawa c hadif tu.....pergi cari kek....kita sambut kat rumah aje......makan tu lain kali yek"......

husband aku beli kat baker cottage aje......yang paling best pakai duit dia sendiri.....yang bagi ayat kat kek tu pon dia sendiri.....hik...hik....lain kali ayang belanja makan yek......

c hadif yang paling excited.....padahal bukan birthday dia pon....nyibuk aje....hik..hik...

3 batang lilin.....maksud nye dah masuk angka 30 an yek....

nyanyi lagu birthday.....happy birthday to you....happy birthday to you....happy birthday to ayah.....dan amir hadif.....boleh lak c hadif sambung plak nama dia....perasan lah c hadif nie.....

tengok....tiup lilin pon c hadif kacau gak....

potong kek pon nak sama2.....

happy birthday ayah.....sayang ayah.....moga ayah murah rezeki n dipanjangkan umur.....amin.......

7 comments:

Zana Adieyza said...

happy birthday utk husband ziera.. semoga terus dimurahkan rezeki & bahagia selalu hendaknya..

cantiknya frame kat ruang makan tu! terpesona zana tgk..

Qaseh Ziera said...

tima kasih zana...amin...

ala...frame gambar biasa aje...tu pon dok ulang gambar kami bertiga je....hik...hik...

ZUERA said...

comelnya anak akak...

FD said...

hpb bzdy to husbdn ko ..heh..bg adiah pe?aq ngah blur nk cr adiah..khamis ni bzday laki aq ...bli kek je le cm ko..heheh

Qaseh Ziera said...

tima kasih zura...anak awak pon comel gak....akak dah follow blog zura hik...hik...

Qaseh Ziera said...

tak tahu nak bagi ape....belanja makan aje kot...hik...hik...

boleh aje beli kek...janji kita ikhlas kan....hik..hik..

Sue_Echan said...

happy besday to ur husben kak.. wish pjg umo, murah rezeki.. INsyaAllah.. btambah rezeki baru tahun ni... =)