nuffnang

Tuesday, March 13, 2012

rezeki

selamat pagi semua.....harap2 semuanya sihat hendaknaya......hik...hik....punya ler lama aku tak update blog aku......dah bersawang pon.....walaupun aku tak update blog aku....tapi kau korang  punya blog sempat gak aku baca.....

kenapa aku tak update blog???......perghhh.....tarik nafas dulu.....alasan yang pertama aku sesangat bz.....banyak kerja oiii.....kaki n tangan aku nie ada 2 aje....tak terdaya dah aku nak buat kerja2.....tapi dah nama kerjakan....terpaksa ler aku pasrah n redha aje.....nak tak nak buat aje ler.....yang penting aku kena kuat semangat n banyak bersabar.......doa....doa....n terus berdoa....hik....hik...baik lak aku yek.......

alasan yang kedua lak......mood aku kurang baik......kenapa??......jeng....jeng.....cuba teka??....



jeng....










jeng....
















jeng.....







aku dah pregnant






alhamdullilah.....rezeki dari tuhan....


























nie kali pertama aku test......tapi macam tak confident.......konon2 benda alah tu macam tipu aje......hik....hik....



beli yang lain.....beli yang mahal sikit....ok.....confirm......alhamdullilah.....syukur pada tuhan......

8 comments:

wanie-ladybird said...

aku dh agak dah.........tahniahhh, jaga diri bebaik,jaga kesihatan

deyna said...

ziera: tahniah...cepat kejar aku yop

FD said...

wah tahniah..yeyey nk dpt bb..aq pn ade keinginn nk menambh tp dok set 'time' dlu kot..plan n usaha lg

Zana Adieyza said...

congrats my dear...

semoga kandungan sentiasa sihat sehingga saat dilahirkan.. jaga diri baik2 k..

doakan ada rezeki utk zana pulak lps ni..

Qaseh Ziera said...

wani : camne kau leh agak...macam bomoh lak....hik..hik..thanks...

deyna : thanks....insya allah...

FD : thanks....set jangan tak set...hik...hik..moga berjaya...

zana : thanks....insya allah ada rezeki zana....amin...

Babies said...

Tahniah...kena training adib ngasuh adiknye..hehe

akulerzy said...

ambik berkat naik gaji nampak hehe tahniah kak

Qaseh Ziera said...

babies : aku tengah traning c hadif mengurus diri dia sendiri...hik..hik...

akulerzy : alhamdullilah....mintak2 naik banyak ler yek....rezeki anak...hik..hik...