nuffnang

Monday, December 19, 2011

hawaiian beach party

jumaat malam (16/12/11) kat bahagian aku ada buat dinner.....buat kat kawasan opis aje....macam2 aktiviti di anjurkan....termasuk ler pertandingan pakaian beragam kanak2.....aku masukkan ler c hadif pertandingan tersebut.....bukan ape.....saje aje bagi c hadif berani skit.....just suka2....

 baru sampai....awal lagi....orang pon belum ramai lagi....lepak kat cafe dulu.....

stage.....

siap2kan c hadif dulu.....

 c hadif ngan abang faiz....kawan baru....

c hadif n ibu.....sebenarnya aku takut gak c hadif buat perangai....buatnyer dia tak nak naik stage....haru biru....dahlah aku cari baju c hadif punya ler seksa.....banyak tempat aku pergi tak jumpa.....akhirnya aku jumpa kat nilai 3....perghhh....anak punya pasal.....hampir2 ler aku nak tarik diri....hik...hik...hik....

masa persembahan....alhamdullilah mood c hadif ok....ape aku yang suruh.....c hadif buat.....aku suruh pegang pinggang....c hadif buat.....suruh buat peace....c hadif buat gak.....aku suruh buat fly kiss.....c hadif buat pon gak....ape lagi yek....aku pon lupa.....semuanya spontan......

akhirnya c hadif dapat nombor 2....punya ler suka...padahal dah tido dalam kereta.....tiba kat rumah tak sabar2 nak buka hadiah......

nielah hadiah yang diterima oleh c hadif.....

buku nie lak....hadiah birthday....ada sambutan birthday sekali.....untuk bulan september sampai disember......birthday aku bulan november.....so....dapatlah aku hadiah.....

jam nie aku masuk games....tiru menari hawaiian.....semua dapat hadiah coz sporting......

2 comments:

akulerzy said...

hadiah bday yg menarik kena baca n hayati.....

Qaseh Ziera said...

hik...hik...bagi husband hayati dulu....