nuffnang

Thursday, December 12, 2013

bersunat

assalamualaikum....

anak dara aku dah bersunat...dah boleh kawen....hik..hik..amboi...dah nak menantu ke....hik..hik..aku sunatkan dia 21/11 yang lepas.....

cerita bab menantu nie..tiba2 teringat kat amir hadif....tahu tak???....kat taska amir hadif dah ada makwe....amboi....kemain lagi yek...dah lama sebenarnya amir hadif dah ada makwe tau...masa aku pregnant lagi...nama makwe dia arrisa....siap buat surat cinta lagi...masa aku baca tergelak2 aku....siap ada bunga2 lagi.....yang paling kelakar...amir hadif suruh aku beli cincin....aku cakap ngan husband aku..."camne bang...amir hadif nak kawen....kita nak dapat menantu....nak dapat baby tak lama lagi nie"...tergelak besar husband aku.....kecil2 dah pandai yek....belajar dulu.....




masa nie kat rumah....adik takut ke....



on the way...dalam kereta....



masa nie dah sunat....aku sunat kat klinik alam damai di cheras....alhamdullilah...aira hanisah tak nangis......






1 comment:

lovely said...

amboii.. kanmain lagi hadif suruh mama beli cincin ye.gelak besar aku baca n3 ni.