nuffnang

Thursday, July 11, 2013

johnny's restaurants

assalamualaikum.....

hari kejadian hari sabtu (6hb)...sebelum kita berpuasa...mari kita makan puas2...hik..hik...masa nie on the way balik kampung...singgah aeon seremban...isi perut jap kat johnny's...pas tu shopping sikit baju untuk raya...dah penat baru teruskan perjalanan....

tapi masa on the way lagi kita orang singgah kat stadium paroi pula...singgah beli popia kuala kangsar...memang terbaik ler...meletopsss...popia basah dan kering...semua sedap...pernah masuk JJCM....gambar lupa nak ambik...hik...hik...

masa balik dari kampung kita orang singgah lagi kat stadium paroi...konon2 nak makan cucur udang pula kat gerai popia kuala kangsar tu...husband pula nak ulang makan popia lagi....tup2...sampai kat sana kedai dia tutup pula...rupanya setiap hari ahad tutup ler....hancur harapan....terpaksa ler cuba makan kedai lain...tapi popia dia tak tersedap macam popian kuala kangsar.....nanti kita cuba lagi yek....hik..hik...

jom layan gambar kat johnny's.....






antara makanan yang kita orang order...ada 20 lebih mangkuk semuanya...untuk 4 orang makan....semput nak habiskan....



banana split...untuk amir hadif dan anak buah...

**lepas nie asyik cerita menu berbuka puasa pula yek.....hik..hik..








No comments: