nuffnang

Friday, July 5, 2013

set bersalin amway

assalamualaikum....selamat pagi....

semalam aku ada check up kat klinik kesihatan....minggu nie dah masuk 38 minggu...dah lapan bulan...masa check up tu tiba2 tekanan darah aku tinggi pula....5 kali ambil masih tinggi lagi...last2 aku kena refer doktor pula...masa check dengan doktor....elok pula tekanan darah tu...doktor kata ok aje....tak ada tinggi sangat pun....buat risau aje...hik..hik....tapi doktor pesan  kalau ada rasa nak pitam...cepat2 datang klinik....doktor cakap 2 minggu lagi kena pantau tekanan darah yek...kadang2 bila dah dekat nak bersalin nie selalu ada masalah....

ok..tu cerita pasal check up semalam...nie nak cerita aku dah beli dan dah ambil pon set bersalin amway....


beli set bersalin jenama amway nie aku dapat free mangkuk...tu yang kotak warna oren.....bagus2...tu yang aku suka...hik...hik...masa bersalin amir hadif tak ada pon dapat apa2.....tu dulu kan...hik..hik..










3 comments:

iduraz said...

free mangkuk lurminac tuh?wah best...beli ktne tuh...ngee...anyway, selamat bersalin yer sis

Babies said...

aku pun pakai ni jugak bersalin yg baru ni...minyak telon ok sgt..dgn minyak urut yg tuk ibu pun ok..ubat makan langsung aku tk sentuh sbb ank aku kuning lama sampai kt 30 hari lebih.. dugaan tul la dr ngandung sampai bersalin..tp nasib rezki bersalin cepat...tk sakit sgt lak tu...10 mnit sekali push da kuar..berat 2.81 kg..doc pun terkejut sbb iman dulu 2.95 da kena operate..nasib lepas ..aku doa ko selamat la bersalin ek..nanti calling2 la ye.

Qaseh Ziera said...

iduraz: beli ngan member akak...thanks

babies: masa time bersalinkan amir hadif pon aku guna jenama nie gak...minyak baby dan ibu dia memang ok sesangat....memang membantu ler....thanks wahid..doa untuk aku yek...insaya allah nanti aku bersalin aku bagitahu...