nuffnang

Friday, March 8, 2013

sukaneka sempena karnival "wow"

assalamualaikum....

pada 3hb yang lepas taska amir hadif ada buat sukaneka sempena karnival "wow"....tak semua pelajar yang boleh join....yang terpilih aje...hari jumaat (2hb) petang masa ambil hadif....teacher dia bagi surat tu.....aku tanya amir hadif nak pergi ke....dia kata nak.....takpelah....biarlah dia pergi dengan ayah dia....aku duduk rumah aje.....

pagi tu....kejutkan amir hadif....tengok muka dia....alahai...kesian pula....tak sampai hati pula....hati ibu memang memang cepat cair....nak tak nak aku pon joinlah sekali....





inilah suratnya.....


mula2 kena bahagikan kumpulan....


lepas tu...murid2 diberi makan....untuk breakfast....



semua taska/tadika yang terlibat....beratur.....ada senaman.....



bermula acara....ada 7 games semuanya....di sebabkan cendekiawan ramai hantar wakil.....dibahagikan 2 kumpulan....so amir hadif dapat ler join 3 game aje....nie games pertama amir hadif....bawa getah menggunakan straw.....



games kedua....bola dalam bakul......di sebabkan amir hadif peserta pertama teacher bagi tektik2 kat amir hadif.....hik...hik...




go amir hadif.....kacau ler jari ibu...



games yang ke tiga isi air dalam botol....aku tak ambil gambar pon....dah tak larat....duduk. tepi aje....kepanasan.....dan akhirnya semua peserta dalam goodies.....lepas aje sukaneka ini...bagi amir hadif main jap....pastu belikan dia belon ultraman.....terus balik.....pengsan oiiii.....











No comments: