nuffnang

Thursday, March 7, 2013

birthday my husband

assalamualaikum.....

mood nak update blog memang dah kelaut....entahlah....aku pon tak tahu....kenapa aku malas....hik..hik...aku masih mabuk2 lagi....tapi tak seteruk dulu....ada time ok...ada time memang tak larat....arghhhhhh....semua serba tak kena....

26/02 hari tu birthday husband aku....aku wish aje....hik...hik..mula2 aku suruh dia pergi beli kek sendiri...hik...hik...sorilah bang oiii....nak celebrate kat luar memang tak dapat ler....nasib husband aiii memahami....dia kata takpelah....takyah beli kek pon takpe....hik...hik...alahaiii...bang oiii....

tapi...biasalah isteri mana sampai hatikan....1/04 hari tu....sebelum husband balik dari kerja...aku n amir hadif pon cadang beli pizza aje.....call pizza order ikut citarasa amir hadif.....ibu just belikan aje.....ibu memang tak selera nak makan....just rasa2 sikit2 aje...kang tak pasal2...membuang aje....kan membazir....kesiankan...hik...hik...




yang ini aje yang dapat aku belanja husband aku...happy birthday abang.....moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur......







1 comment:

MissGigi Besi said...

hAPPY BELATED BESDAY TO A.HARIZAL....