nuffnang

Friday, March 29, 2013

preparation birthday amir hadif

assalamualaikum....

sempena birthday amir hadif....aku n husband ada sediakan sedikit goodies.....birthday amir hadif sambut di taska aje....



goodies bag tu aku beli kat mydin kajang.....satu pek ada 6 keping...harga satu pek RM2.50...tapi kalau kita ambil lebih 12 pek....harga satu pek jadi RM2.10......jadi aku ambil ngam2 12 pek.....birthday tag tu aku buat sendiri.....husband aku tolong printkan.....tema tahun ini...amir hadif nak ultraman.....



jajan2....




jajan2 yang ada dalam setiap goodies bag....




tara...dah siap....



semuanya ada 70 bungkus....tahun ini buat lebih sedikit......separuh bagi kat taska amir hadif.....pastu bagi kat anak2 kawan aku n husband di opis..... untuk anak2 jiran......dan juga anak2 buah.....












1 comment:

Adams Ayens said...

epy besday boy...byk nye seronok..
akk nye princess besday bru lps..sama laa buat d tadika je..