nuffnang

Tuesday, September 20, 2011

teringin naik keratapi

kalau aku balik sentul lalu kat stesen LRT sentul timur mesti c hadif cakap....."hadif nak naik keretapi"......"nanti kita naik yek ibu".....dah banyak kali c hadif cakap camtu......kesian lak kat c hadif......so....hari ahad (18/09/11) kebetulan tak ada kemana....aku pon cakap ngan c hadif....."nak naik keretapi tak"......"nak.....nak"......punyalah suka c hadif......

pikir punya pikir.....kemana destinasi perlu di tuju....akhirnya ajak husband pergi jalan TAR......kita orang parking kereta kat sungai besi......pastu ambil train terus ke masjid jamek.....

masa dalam train c hadif tak berhenti bercakap.....seronok bebenau......sampai kat masjid jamek tak tahu nak kemana.....last2 kita orang jalan2 aje sambil tengok2 kalau ada benda yang berkenan......

jom tengok reaksi c hadif......

 semangat.....seronok....excited......

 c hadif dah tak sabar....

"mana keretapi nie ibu"....."takpe hadif ambik gambar dulu"....."nanti keretapi sampai".......

"cepat hadif keretapi dah sampai"......"u yoooooo......best ibu"....

2 comments:

Faztee Danisha said...

anak2 i pn suke ngan train..ade le 2-3 kali bw dorg nek g KL..suke kemain t'utama yg sulung..pemint Thomas N Friend also Chugginton

axie said...

hafiy baru sekali naik train..tp dia bkknya ingat pon..kecik lg..hehe