nuffnang

Thursday, August 1, 2013

scan 3d/4d

assalamualaikum......

hari ini aku ada check up untuk 36 minggu....alhamdullilah....semuanya ok.....lepas nie dah kena check up seminggu sekali....sepatutnya 8/8 (hari raya) aku kena check up balik.....pastu nurse suruh check up 7/8...tapi aku tak nak...time tu aku nak balik kampung dah....last nurse  bagi 12/8 untuk check up...oklah tu....

oklah...kita cerita pasal scan 3d/4d lak....sebenarnya aku buat scan 3d/4d nie dah lama dah..... 16/5 hari tu...masa tu baru 25 minggu....aku buat kat klinik an nisa di seri kembangan...nak buat scan 3d/4d sesuai buat 22 minggu hingga 28 minggu....bayaran untuk scan 3d/4d nie rm120....tapi kena booking kat fb 3d 4d scan malaysia dulu yek...



hai...masamnya muka saya...hik..hik...saya pemalu...susah tul nak tengok muka saya...sampai ibu saya kena mengiring ler....tukang scan tu pon sabar dengan saya....saya asyik tutup muka saya aje.....sebenarnya banyak lagi gambar saya....tapi ibu bagi tengok satu aje yek....hik..hik...nak tahu saya girl or boy....jom....



malulah








nak









bagi









tengok









oklah









saya









tutup 










mata










dulu









yek









1








2








3










tara.....saya girl...hik..hik...









2 comments:

AzieYaH said...

tumpang sonok...

miss shuwa said...

tang mana gugurl nye tu kak? xnampak pon tut nye,, hihihi