nuffnang

Thursday, August 1, 2013

persiapan baby

alhamdullilah....rasanya kelengkapan untuk baby dah cukup dah...cuma pam susu aje aku tak beli lagi...beg untuk bawa ke hospital pon dah sediakan...satu beg ibu...satu beg baby....2 2 beg tu aku kena usung bawa balik kampung....yelah...time raya tu aku dah 37 minggu....kenalah berwaspada....minta2 sempatlah aku beraya dulu....



nie antara mula2 barang yang aku beli...ada lagi aku tambah...yelah shopping baju raya abang...terbeli baju baby....hik..hik..bila tengok2 balik...banyak warna pink n purple....semua baju girl...mulalah gelabah skit....betul ke girl...buat keluar boy....camne....masa beli confident aje....hik...hik....last2 aku pergi buat scan lagi kat swasta...tapi scan hitam putih ajelah...confirm doktor kata girl...legaaaaaaaa.......hik...hik...


























1 comment:

azizah :) said...

jijah pon balik kampung t siap2 bawak beg ibu n baby.. takut2 terberanak pulak..adoi.. masa tu 36w dah..