nuffnang

Monday, February 7, 2011

masuk hospital

pada 26/01/11 husband aku kena operate di sebabkan kena apendix....2 ari dia  kena tahan wad....aku pon t'paksa ler ambik cuti coz nk jg suami t'cinta...chewahhhh....sbnr nyer dia sakit aku lg b'tambah sakit....mane x nyer...aku t'paksa bawa kereta p hospital....kau org tahu aje ler aku ni....x penah bw kereta selain pegi balik keje aje....tmpt lain jgn harap...takutttttt.....di sebabkan husband aku dh sakit....aku pon nekad bawa kereta gak...walaupun jantung aku nk t'cabut.....nasib baik ler c hadif leh teman aku....dia ler teman aku bw kereta cari parking....dah lah kat hospital tu susah nk dpt parking.....bukan tu aje....aku t'paksa pegi pasar...kalau aku x pegi pasar...kebulur aku....kol 7.30 aku dh pegi pasar...c hadif gak teman aku....nasiblh...hadif baik n leh buat teman aku....aduhhhh...mmmg tuhan nk m'uji aku....tulah selalu nyer aku b'harap kat husband aje.....tp x pe tu semua pengalaman....hehehehe....oleh kerana husband aku dh sakit...kite org hanya b'cuti kat rumah aje....padahal kite org dh rancang nk p cuti2 malaysia...t'paksa tunda....bosan siot...x pegi mane2  1 m'gu cuti....ermmmm....

 lepas operate....masih mamai lg

 dh leh kluar hospital....al hamdullilah...

c hadif yg setia menjaga ayah....padahal duit aku dh melayang RM20 satu ari...mcm2 ler dia beli kat hospital....

2 comments:

lovely said...

kira ok lah.. boleh gak bawak kreta ..
lepas gak walau pun takut2. aku nie.. kalau lah hubby aku yg sakit x tau lah nak wat cam ner..

onlyloveUbaby said...

sumenyer ats sokongan kak zira korbankan cuti n mase utk jage suami tercinte...