nuffnang

Monday, April 15, 2013

gold coast morib

assalamualaikum...

4 - 5 april yang lepas kita org bercuti ke gold coast morib.....hadiah birthday untuk amir hadif....



kita orang sampai ke morib dalam pukul 10.45 pagi.....amir hadif tak sabar nak mandi....ingatkan nak mandi dulu... tapi dia orang kata boleh check in terus....oklah....alhamdullilah ler...lagi pon aku dah memang tak larat...kepala dah pening.....apa lagi terus ke hotel ler kita.....



ada jacuzzi....suruh amir hadif mandi manda kat sini dulu...."ayah...tolong uruskan anak....ibu nak tidur dulu".....nasib amir hadif setuju.....pukul 1...husband aku pergi cari makan...tapau bawa balik hotel....aku dah tak larat dah.....



hotel kita orang mengadap theme park.....




pukul 5 barulah kita orang pergi mandi manda....



amir hadif yang paling seronok....



berseronok ler wahai anak....pukul 7 naik hotel....malam tu husband tapaukan makanan......aku cuma terbaring di katil aje....



pagi...senyum tak perlu kata apa2....




breakfast....oklah...semua sedap.....



lepas breakfast....sambung mandi manda lagi....



tak puas mandi lagi....sambung mandi di jacuzzi pulak.......lepas tu berkemas....terus balik.....








1 comment:

Axie04 said...

aik
ayah je berjakuzi
ibu x joint ke?