nuffnang

Monday, February 23, 2015

random photos

assalamualaikum....

kau orang sambung cuti ke...kat opis aku ramai yang cuti...sunyi sepi jadinya....bertambah beku aku duduk kat opis...sejuk weiiii....sampai ke tulang...tangan pon jadi kebas...uwaaa....

cuti raya cina aku cuma balik kampung aku aje....tak ke mana pon...pastu balik rumah MIL jap...nak sambung cuti pon...tak tahu nak ke mana...lagi pon amir hadif dah start sekolah....baik pergi kerja ajelah....tapi pagi tadi....masa nak bangun tu...rasa malasnya...rasa nak sambung cuti ler pulak...tapi bila fikir balik...kerja ajelah...cuti duduk rumah pon buat apa...bukan pergi jalan2 pon...bila dah sampai opis.....malasnya nak buat kerja...baik cuti aje tadi...hik..hik...entah apa2 aku nikan....

cafe opis aku tutup sebulan...sejak awal bulan 2 hari tu...mati kutu aku jadinya...tak tahu nak makan mana....nak keluar...aduhhh....malasnya...udahnya...hari2 aku beli breakfast...beli untuk lunch sekali...lunch makan nasi lemak...makin berlemak2lah aku...hik..hik..

oklah....jomlah layan random photos aku ni ha....korek2 gambar yang ada...hik..hik..



pakaikan aira hanisah tudung half moon....baru beli...saja test kat dia....hik...hik...






anak dara ni...lasak kalah abang dia....mengemas rumah jangan katalah....menconteng pon hebat...lain bebenau perangai dia dengan abang dia....abang banyak buat kerja yang bukan2....banyak uji kaji....







kuat berangan...suka muzik...suka menyanyi....suka joget....








ni perangai pelik abang dia....tak kisahlah kat mana berada....ada aje benda yang dia nak uji kaji....








dapat main game...kat mana entah ni....lupa dah...hik..hik..









balik dari hospital...singgah makan kat mamak jap...







blok kat rumah aku ada buat hari keluarga....amir hadif masuk pertandingan mewarna...dapat saguhati aje....






hasil dari hari keluarga...




2 comments:

wieda ida said...

sama mcm c ielham..kuat berangan n nyanyi .tp nyanyinya dalam bilik air hehehe..maknya tk mcm tu pun haha

lovely said...

Amir Hadif nak jadi saintis tu.