nuffnang

Thursday, December 11, 2014

jalan-jalan di IOI CITY MALL Putrajaya

assalamualaikum....


apa khabar....hari ini breakfast apa...aku bawa bekal...lauk tomyam...lebih lauk malam tadi...penjimatan....hik..hik..

kau orang dah sampai ioi city mall....aku sebelum tu dok dengar2 member bercerita aje...nak pergi tak kesempatan....hari sabtu lepas...kebetulan nak cari baju sekolah amir hadif...en.om tanya...nak cari kat mana...aku ajak pergi parkson aje...mula2 dia ajak pergi parkson alamanda....tiba2 teringat.....kat ioi pon ada parkson...alang2...ke situ terus ajelah...hik..hik...

mula2 cuci mata dulu.....wahhhh....besarnya...semua ada....dapatlah rembat kasut aira hanisah kat gerai tengah2 tu....beli pam amir hadif kat toy r us....lepas tu masuk parkson...cari punya cari...tak jumpa pon jual baju sekolah...tanyalah budak kat situ...rupa2nya belum start jual lagi....ermmmm....oklah...jomlah kita ke aeon ajelah....jom layan gambar yang sempat aku snap kat ioi.....







jom shoppinggg.....nak pakai spek dululah...






comel tak???.....









anak n bapak...





king kong tu dengan amir hadif sape lagi handsome....hik...hik...






adik pon tak tentu arah...nak turun dari stroller....nak bebas.....






budak ni merengek2....nak beli lego...takde...kita nak cari baju sekolah...hik..hik...






berangan....





No comments: