nuffnang

Friday, October 31, 2014

rabbit fun land broga

assalamualaikum....

yea...yea...yea...esok cuti....yea...yea..yea...esok birthday aku...ehhh....motif...tiba2 nak bagi tahu kat orang lak...macam ada orang nak bagi hadiah...hik..hik...

lif rumah aku buat hal lagi...dah seminggu satu lif aje berfungsi....pagi2 dah kelam kabut...pastu kena keluar awal sikit....jalan kat opis aku tutup....kalau lambat...parking kat akan opis tutup....

alhamdullilah MIL aku dah selamat sampai ke bumi Malaysia....pagi ahad sampai....MIL aku pon sihat....alhamdullilah...semua dipermudahkan...

oklah...jomlah layan gambar anak bujang aku pergi lawatan rabbit fun land broga...dah lama dah....sebulan lebih...ni pon godek2 kamera...tengok2 ada gambar ni....macam2 aktiviti dia orang buat...ada pertandingan juga....menghiaskan arnab...tapi group amir hadif kalah...tapi biasalah amir hadif..."ibu...tadi kat rabbit fun land ada pertandingan....kena pakaikan arnab baju...tapi amir hadif kalah....tak menang...tapi takpe ibu...dia orang dapat hadiah pen aje...ala...pen biasa aje...tak best pon...."ayat tak boleh blah...cuba dia yang menang...pen pon dah kira hebat...canang satu kampung.....hik..hik...

terima kasihlah kat cikgu tolong ambilkan gambar....amir hadiflah yang suruh bawa kamera....dia kata dia boleh ambil gambar sendiri....mula2 aku tak kasi....tapi husband aku kata nanti dia bagi kat cikgu yang jaga amir hadif...balik dari lawatan tu...amir hadif cakap....."kawan amir hadif ada bawa handphone...best....dia call mama dia...."ayat jelous...hik..hik..banyak giler gambar cikgu dia ambilkan....oklah...jom layan gambar...


























No comments: