nuffnang

Tuesday, September 9, 2014

kenduri kawen

assalamualaikum....

hari ini agak awal gak juga aku sampai opis....jalan macam lengang aje...trafic light lak hijau aje...lancar pula perjalanan hari ini...kalau tak....kelam kabut memanjang...sampai kat parking tak pandang kiri kanan...nak kejar punch card...i tak suka punch card merah2 ni...hik..hik..

hari ini adik2 yang darjah 6...ada exam...exam UPSR....caiyok..caiyok...buat yang terbaik...untuk diri sendiri dan untuk masa depan....

cerita ini 2 minggu lepas rasanya....budak opis husband aku kawen...buat dekat area gombak...marilah kita tengok pengantin...dan yang penting makan free....hik..hik.....




memang terbaik.....lauk pauk semua sedap....masa sampai tu...pengantin tu jemput makan...."jemputlah encik om".....bila masa lak husband aku dah tukar nama....om pula tu....oklah...lepas ni bolehlah gelarkan dia encik om ajelah.....hik...hik...goodies dia pon banyak....dapat mangkuk....kek coklat sorang satu...4 beranak dah 4 ketul...masa salam nak balik tu...dapat lagi 2 ketul....budak pula dapat coklat....sorang satu...balik tu pon dia bagi lagi....dapat bunga telur lagi....mewah....






badut pon ada...suka ler amir hadif...mul2a beratur dengan ayah dia...dapat sorang satu belon....tak puas hati lagi...beratur lagi...sampai 3 kali beratur....untuk diri sendiri dan adik kesayangan....siap pesan...nanti birthday dia mesti ada badut....amboii...kemainnn....








ibu pon tumpang ajelah...hikk..hik..







No comments: