nuffnang

Friday, May 30, 2014

pelakon tambahan

assalamualaikum...

perhhh....mengatuk aku...ngara2 nak tegok amir hadif berlakon...2 hari lepas amir hadif ada bagitahu...cikgu dia pesan cerita yang amir hadif berlakon tu akan di siarkan hari semalam...pastu akak aku pon ada bagitahu juga...dah keluar iklan...semalam ambil amir hadif kat taska...kat white board pon ada tulis...

tajuk cerita tu muaddib super...di tayangkan di astro ria dan maya...pelakon utama shuib dan jehan...pastu ada zila baharin...yang lain ada yang aku kenal...ada yang tak kenal...cerita tu start pukul 10...selalunya pukul 10 tu aku dah berlayar dah...tapi di sebabkan nak tengok amir hadif berlakon punya pasal....gagah gak tahan mata nie...hik..hik...baru jadi pelakon tambahan aje...dia punya semangat lain macam...hik...hik..habis kita orang  beritahu adik beradik...adik beradik ajelah...nak bagitahu orang lain....macam malu lak...hik..hik..

berkobar2 anak beranak menanti cerita tu....amir hadif asyik tanya lama lagi ke start...sabar2...bila start aje cerita tu...semua fokus...mana amir hadif...tu..tu amir hadif...kecoh...hik..hik...baru jadi pelakon tambahan aje....belum jadi pelakon utama lagi.....kalau jadi pelakon utama...mahu bergegar satu rumah...hik..hik...

terima kasihlah kat cikgu amir hadif...bagi peluang dekat dia...walaupon jadi pelakon tambahan aje...sekurang2nya dapat juga pengalaman baru untuk dia....dan dapat menimba ilmu...





jehan...



shuib...



tu amir hadif...yang aku bulatkan tu...




tengok...duduk depan2 tv...tu..tu..amir hadif...semangat...hik..hik...





amir hadif lagi...



masa nie amir hadif berlakon buat2 pengsan...shuib panggil...amir..amir...hik..hik..pandai gak amir hadif berlakon...hik..hik..




shuib tengah telefon jehan...budak2 buat bising...kacau shuib...





punya nak fokus muka anak....hik..hik..





shuib...jehan...dengan tunag jehan...







3 comments:

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

femes la lepas ni..
hehehe..

Zana Adieyza said...

famous... nak sign ;)

Qaseh Ziera said...

yana: hik..hik..pelakon tambahan aje pon....

zana:maluulah nak sign...hik..hik..