nuffnang

Wednesday, May 28, 2014

mz cafe bangi

assalamualaikum....

hari ini ramai dah start cuti....ada yang ambil cuti sampai 2 minggu...bestnya..syoknya....cuti sakan...hik...hik...ada yang bercuti balik kampung...bercuti bawa anak2 jalan2...bercuti ke luar negara....best...best...hik..hik...

cerita ini.....entah bila entah...rasanya dah sebulan kot....banyak sangat cerita tertunggak...hik..hik..sementara ingat...kita masuk dulu...yang lain nanti2 dulu...hik..hik..masa nie nak breakfast...bangun2 pagi...masing2 dah buntu nak makan apa....balik2 mamak...balik mamak...hik...hik...kau tanya aku....aku tanya kau....sambil garu2 kepala....apalah nak makan nie....nak makan pon susah...hik..hik.. takpelah....kali ini kita cari kedai makan area bangi.....cari punya cari....nampak satu kedai...baru buka kot...ok....kita try makan kat sini....





lauk pauk....breakfast pon dah pukul 10 lebih...orang dah nak makan tengah hari dah....hik...hik...






macam2 ada....nasi kerabu, nasi dagang, nasi lemak, macam2 kuih...





aku makan lontong....tambah udang...tu hot dog dengan telur amir hadif punya...pastu tak cukup...minta tambah lagi....






mee kari...husband punya....






milo ais...teh o..air kosong...



No comments: