nuffnang

Tuesday, February 18, 2014

trick art museum i-city shah alam

assalamualaikum....


selepas kita orang bergambar di red carpet...kita orang pergi lak ke trick art museum.....RM10 untuk satu kepala....untuk masuk ke dalam trick art museum tidak dibenarkan bawa stroller....dia orang takut lukisan dalam tu rosak...agak leceh ler bila tak dapat bawa stroller....yelah kena dukung c aira hanisah....nak ambil gambar camne....keluar camera aje....c aira hanisah dah capai.....pastu  aira hanisah dah mengamuk nak tidur....nasib baik kat dalam tu ada kerusi......husband aku bagi c aira hanisah minum susu dulu....aku lak pergi ambil gambar amir hadif ....banyak gambar amir hadif tak sampai...ambillah gambar yang rendah2 aje.....agak2 gambar tu tinggi dan test tak sampai....tinggalkan ajelah...hik...hik..


bila aira hanisah dah tidur....aku bergilir2 ambil gambar dengan husband aku lak....agak leceh ler....leguh tangan dukung aira hanisah....ambil gambar sebelah tangan aje....tu ada gambar senget benget...hik...hik...


nie gambar masa nak on the way ke trick art museum.....






ok....kita tengok lak gambar kat dalam trick art museum....








































No comments: