nuffnang

Thursday, October 24, 2013

raya haji

assalamualaikum....

hai...hai..hai...apa khabar semua (macam ramai benau yang baca blog aku nie kan...hik..hik..)..berabuk blog aku...sejak ada baby nie...bz memanjang...tak sempat ahkak nak update blog....biasalah...masa banyak kat baby aje...

oklah....tak leh cerita panjang2...kang c aira hanisah bangun...apa pon tak boleh...hik..hik..raya haji tahun nie kita orang sambut kat putrajaya aje....raya perantauan kononnnya....pagi tu amir hadif ngan husband pergi sembayang raya....pastu balik rumah..tukar2 baju...dia orang pergi surau....aktiviti korban buat kat situ....lepas aje selesai korban...petang tu baru kita orang balik sentul jap....



amir hadif dengan lembu yang nak dikorbankan...



lembu yang telah selamat dikorbankan...



walaupun raya kat rumah sendiri....menu raya tetap ada....tapi masak yang simple aje...hik..hik..




No comments: