nuffnang

Wednesday, December 5, 2012

ultraman


assalamualaikum......selamat pagi....


amir hadif dan ultraman.....sekarang ini tak kisahlah ke mana amir hadif pergi......mesti dia bawa ultraman kesayangan dia....kalau keluar rumah jalan2 pon dia bawa......sayang betul amir hadif dengan ultraman baru ini.....yang paling best ultraman ini boleh berbunyi....agak bising ler......sampai suara kat tv pon takleh dengar.....hari tu pergi breakfast kat warung bunian pon amir hadif bawa......sampai2 kat warung tu amir hadif terus tekan sound ultraman tu.....memang bunyi bising ler....sampai orang tegah makan pon pandang.....anak2 dia orang pon apa lagi.....terus datang kat meja kita orang....tengok ultraman amir hadif.....hik..hikk.


aku beli ultraman ini kat pasar tani aje....dapat harga RM15.....aku beli ultraman ini pon sebab amir hadif banyak kali berzikir kat teliga aku....suruh beli.....adik ipar aku pernah bagi hadiah ultraman kat amir hadif....tak sampai satu hari kaki dah tercabut.....tu yang minta aku belikan yang baru......tunjuklah apa jenis ultraman kat amir hadif....semua dia kenal....ultraman tiga....ultraman mebius.....ultraman nexus....ultraman zero.....aku pon tak kenal....apa berbeza dia pon aku tak tahu.....hik...hik...

sekarang ini amir hadif minta aku belikan beg sekolah ultraman.....mana nak aku cari yek.....hik...hik..










2 comments:

Nora Karim said...

hahaha betul la... budak2 akan kenal semua jenis ultraman kalau dia betul2 peminat setia... heheh sama macam anak saya...

Nora Karim said...

singgah sini lagi... weee....hihihi