nuffnang

Monday, July 16, 2012

meoww....meoww.....

hai....semua.....hari ini aku  nak cerita pasal amir hadif lagi.....hik...hik...c hadif nie memang suka benar dengan kucing....lagi2 yang kecil....c hadif banyak kali suruh aku bawa balik kucing....kononnya nak bela kucing kat rumah.....ohhh....sorilah....bukan aku tak suka....aku pon suka dengan kucing....masalahnya aku nie bz.....mana ada masa nak membela kucing kat rumah.....dahlah rumah aku ini bertingkat2.....campur lagi dengan aku yang pemalasnya......hik...hik...semua tu alasankannnn......

hari sabtu hari tu.....sebelum kita orang bershopping sakannnn.....kita orang singgah breakfast kat kedai mamak....mamak mana lagi....kalau bukan kat naz maju, presint 9....memang boleh di katakan kita setiap minggu kita orang breakfast kat situ....biasalah kat kedai mamak ini bersepah dengan kucing....time kita duduk aje mulalah kucing datang tempat kita.....meoww..meoww....minta makan.....malasalahnya mamak pon belum ambil order lagi.....alahai....lapar bebenau yek.....kucing kat kedai mamak nie memang beruntung ler kalau kita orang datang makan kat sini....c hadif akan derma makan2annya kat kucing.....bila aku kata dah cukup ler hadif....."ibu nie....tak baik tau....kucing nie lapar...kalau dia mati....macam mana"......yelah hadif bagi ler sampai kenyang.....kau tak makan pon takpekan.....



tengok kucing tu....dah mula meow...meow.......


c hadif kesian bagi ler nugget kat kucing tu.....tu nugget tapau dari rumah...mamak tu pandang lain macam aje.....hik.....hik...


kucing tu masih tak kenyang lagi.....meow....meow.....minta nugget lagi kat c hadif.....last2 2 ketul  nugget habis kat kucing tu....hik...hik...

3 comments:

lovely said...

baiknya adif...
umah acik ada kucing..
nanti datang jgn lupa bawak nurget utk kucing acik yer..hihii.

a.d.a.M.i.a said...

alahai baiknya amiR HadiF nie taPi yaNg unTunGnya kuciNg tu la kaN

Qaseh Ziera said...

lolely : ok....hadif bawa nugget...nanti auntie masak sedap2 untuk ibu hadif...boleh???....hik..hik..

adamia: baik sangat ler tu....hik..hik...