nuffnang

Tuesday, June 5, 2012

tasik titiwangsa - anniversary 2

sambungan.....


lepas aje kita orang pergi bukit tinggi....tiba2 lak lapar....aku pon bagi idea kat husband...."jom beli KFC pastu makan kat taman nak tak???".....kebetulan lak dalam bonet ada tikar....memang sesuaiiii sangat ler....on the way tu kita orang beli buah laici n putu buluh.....nyam...nyam....nyam....

jom picnic....bersantai bersama keluarga....

i love u.....hik...hik...

sibuk ler hadif nie....ibu dengan ayah baru nak bermanja pon tak boleh....hik...hik...


peace....i love you all.....


lepas aje habis makan....c hadif pergi main kat taman permainan.....


entah macam mana c hadif boleh jumpa aeroplane plak....siapa ler yang punya???....nasib baik ada basikal dalam bonet gak.....bolehlah c hadif main basikal....

1 comment:

Sue Echan said...

bestnya picnic...