nuffnang

Friday, June 1, 2012

ramai seafood

hari isnin (28/05/12)....lepas kerja aku n husband ada urusan kat bangi....lepas aje settle semua kita orang nak balik rumah....on the way balik tu husband tanya nak makan apa....aku pon buntu....tak tahu nak makan apa....masuk aje putrajaya ternampak plak restoran ramai seafood.....padahal dah banyak kali lalu situ....cuma tak terbuka hati lagi nak singgah.....entah tiba2 plak hari tu nak cuba makan kat situ.....

air sirap laici...aku kongsi dengan c hadif......air kosong kat belakang tu husband punya....tengah batuk minum air kosong aje yek....

sayur campur....

telur dadar....

sambal udang petai....petai ciput aje....

tomyam seafood....

sotong goreng tepung....tepung aje lebih....sotong ciput bebenau....rasa semuanya ok ler.....harga pon murah.... 

2 comments:

.:Mama Dhia:. said...

ramai seafood telah dibanned oleh kami sekeluarga..memang tak dinafikan sedap tp harga sangat mahal..sate kat situ sedap..

Zana Adieyza said...

zana banned kedai ni!!!! huhuhuhu..

service lambat, lain di order lain yg sampai.. mintak laici kang tapi laici x de.. gerammmmmmmm.. masa bayar, mmg zana bebel habis.. customer lain pandang, tp ada zana kisah?? hahahaha..