nuffnang

Friday, June 1, 2012

himpunan sejuta belia 2012

as'kum....salam jumaat....esok kita cuti yek....hik...hik....

nak cerita nie....hik...hik...cerita aje ler kannnn....banyak plak cakap ziera nie.....oklah....lepas aje aku balik bercuti dari langkawi....aku sambung cuti (25/05/12)....alang2 satu hari aje lagi kerja....baik ambil cuti terus.....dah ambil cuti apa lagi....terus balik kampunglah.....bolehlah bagi buah tangan kat family aku....tapi aku balik 2 hari aje....hari sabtu aku balik dah.....maklum ler kain baju kat ampai dah penuh....yang belum basuh ada lagi.....terpaksalah balik awal.....

hari ahad (27/05/12) aku nak pergi rumah MIL dengan akak aku kat cheras....nak bagi ole2...tiba2 lak c hadif ajak pergi jom heboh....c hadif tengok jom heboh kat tv terus c hadif cakap......"bu....jom heboh kat putaraja....nak pergi".....so sebelum pergi rumah MIL n akak aku....kita orang singgah jom heboh + himpunan sejuta belia.....kita orang parking kat dalam opis aje....nasib baik dekat dengan opis....kalau tak jenuh nak jalan kaki....parking punya jauh....



sampai2 aje c liz af tengah nyayi.....

tak jalan jauh pon....yang dekat2 aje....panas ler....walaupun baru pukul 10 pagi....

punya suka c hadif jumpa badut.....

paling c hadif suka ada booth boboiboy......pastu c hadif cakap....."amir hadif jadi boboiboy.....ibu jadi yaya....ayah jadi gopal".....hik...hik...

ada fedtri yahya kat booth hotlink....

hadif main game kat booth ribena....dapat ler sticker.....

yeah dapat bergambar dengan ribena yang besar.....

last sekali c hadif nak masuk mewarna....tapi bukan pertandingan pon....suka2 aje.....mula2 aku malas suruh c hadif masuk....tapi c hadif nak sangat.....terpaksa ler aku tunggu.....

tara dah siap....pastu c hadif tanya kat aku....."amir hadif tak dapat hadiah pon".....hik...hik....nie bukan pertandingan nak oiii.....

2 comments:

Sue Echan said...

ensem la kak yg dok sbeleh fedtri tu..hihi.. hari belia sue x p pun.. nak belia sgt pun dah xsesuai..

Qaseh Ziera said...

sue : tu aku tak boleh tolong...aku pon tak kenal...hik...hik..