nuffnang

Friday, June 29, 2012

haji shariff's cendol

aku selalu balik seremban rumah akak aku.....setiap kali aku lalu kedai cendol haji shariff nie mesti penuh....dah dua kali kita orang pergi singgah kedai nie.....tapi malangnya tak ada meja kosong......jenuh menunggu.....last2 kita keluar dengan hampa.....

nak jadikan cerita minggu lepas rezeki kita orang dapat merasa gak cendol tu......masa lalu kedai tu....tengok kedai tu kosong....kita orang terus park kereta n terus tuju kedai tu.....masuk2 kedai tu.....rupa2 kedai dah nak tutup....tapi taukeh tu cakap.....kalau mahu cendol masih ada sikit....tapi makanan semua dah habis.......dari kempunan.....kita orang pon setuju makan aje cendol......



kedai cendol haji shariff.....


dulu dia orang jual cendol tepi jalan aje.....sekarang dah bertambah maju.....


memang power ler cendol dia......

1 comment:

Zana Adieyza said...

zana yg org n9 pun x pernah makan cendol kat situ... hihihi