nuffnang

Tuesday, June 26, 2012

bandung - last day

20/06/12 (rabu).....tibalah hari yang terakhir.....hari untuk menghabiskan semua rupiah2 yang ada.....hari yang terakhir agak rushing sedikit.....nasib last day nie kita orang ambil pak supir......kemana jua pak supir akan hantar.....


bangun pagi.....siap2 terus pergi breakfast kat hotel.....

pak supir ambil kita orang pukul 8.30 pagi......terus pergi ke tangkuban perahu.......kita orang berada kat tangkuban perahu dekat pukul 11 pagi.......jom layan gambar kita orang kat tangkuban perahu......












lepas pergi ke tangkuban perahu....kita orang terus ke kampung daun.....jom layan lak deko kat kampung daun......







air kami....

pisang goreng cheese.....nyum2.....

tahu goreng ape entah....tapi sedap....pedas....teringat sampai sekarang.....


nasi goreng....tak ingat ape entah namanya.....tapi comelkannn.....kat kampung daun kita orang makan simple2 aje.....masih kenyang......lagipon kita orang sampai awal sangat.....pukul 11.30 pagi......


lepas tu kita orang terus ke yen's lak....kat sini banyak pakaian, mainan, kasut  kanak2.....lepas shopping kat yen's......kita orang ke pasar baru.....ambil tempahan baju raya dak min.....dak min sorang aje masuk....yang lain tunggu kat dalam kereta aje.....takut nak masuk lagi.....bak kata pak supir.....kat pasar baru banyak setan2nya.....takut tergoda......lepas tu kita orang terus ke jalan riau lagi.....sambung shopping.......kali nie dah tak ingat kamera dah....nak cepat....takut tak sempat......flihgt kita orang pukul 7.45 malam.....kita orang kat jalan riau sampai pukul 4 ++ petang ......nasib baik barang semua dah pack.....dah bawa siap2 dalam kereta.......


lepas tu terus ke kartika sari....aku beli kek kukus aje......

bekalan untuk keluarga.....


lepas ke kartika sari.....kita orang ke mayang sari....beli kek dan bolen.......dan akhir sekali kita orang singgah makan kat area airport sambil kemas2 barang......akhirnya langsai semua rupiah2 yang ada.....terus balik ke malaysia.....

No comments: