nuffnang

Monday, April 2, 2012

preparation birthday amir hadif

28/03/12 (rabu) minggu lepas birthday c hadif.....c hadif minta sambut birthday dia kat taska.....mula2 aku macam malas....yelah....aku malas nak keluar cari barang2.....mood nak keluar rumah memang takde....tapi bila pikir2 balik.....sian lak kat c hadif.....


so aku pon bincang2 ngan husband.....husband aku ok aje......akhirnya kita orang bersetuju sambut birthday c hadif kat taska......seminggu sebelum birthday c hadif kita orang pon carilah barang2 apa yang patut.....kita orang buat simple2 aje.....

nielah barang2 yang kita orang buat goodies untuk budak2 kat taska c hadif......

c hadif gembira sesangat....asyik tanya bila nak sambut birthday dia......

barang2 yang dah siap dibungkus......khas untuk budak 4 tahun sahaja.....seramai 40 orang.....

c hadif tak sabar nak bagi goodies kat kawan2......

3 comments:

Sue_Echan said...

Happy Belated Besday Hadif... jgn Nakal2 ye.. nanti nak dpt adik, kene jadi abg yg baik :)

Qaseh Ziera said...

thanks autie sue....

.:Mama Dhia:. said...

kat mane beli plastik cam tu??puas cari ari tu tp tak jumpe..