nuffnang

Thursday, April 5, 2012

hari prestasi cendekiawan educare

hari sabtu (31/03/12) yang lepas kat taska c hadif ada hari prestasi.....so kita sebagai ibu bapa mesti nak tahu perkembangan anak kita kat taska......sekurang2nya kita tahu tahap pencapaian anak kita tahap mana......alhamdullilah tahap pencapaian c hadif ok2 sahaja.....

hari prestasi cendekiawan educare yang pertama.....nanti ada lagi......

nie buku bahasa inggeris.....dah habis belajar....boleh bawa balik.....

yang nie buku bahasa melayu, agama, sains n kreativiti......pon boleh bawa balik

salah satu buku bahasa melayu yang dia orang belajar......

akhir sekali....komen n ulasan dari cikgu......."ibu bapa perlu memberi sokongan yang berterusan dan membantu dalam pelajaran....mampu untuk menjadi seorang yang berpontensi tinggi"......kita sebagai ibu bapa tidak boleh mengharapkan cikgu semata2 sahaja untuk ajar anak kita....ibu bapa pon kena sama2 membantu......tapi ibu bapakan bz aje memanjang.......tu semua alasannnn....betul tak......hik....hik....


7 comments:

Nur Danisha said...

wa..dah pegi..jeles..huhuh...xaci..nape pbdnn x w awl same..huhu..
nt nk wt appointmnt ngn ckgu..xkire..nak jugk tau..
tahniah hadif..maknye rjin2 mbntu ank di rumh bljr ye

Qaseh Ziera said...

nur danisha : buat aje appointment ngan cikgu dia.....takde mananyer ibu nak ajar dia....ibu dia pon malas....

Sue_Echan said...

wah, gud bye...smoge jadi plajar contoh.. belaja + bejaye smpai ke menara gading :)InsyaAllah..

Akula said...

http://anakbonda.blogspot.com/ just for sharing anak sy pun blajar di CE

Akula said...

http://anakbonda.blogspot.com/ just for sharing anak sy pun blajar di CE

Lin said...

bleh saya tahu..awak anta anak dkt cendekiawan branch yg mana ye?

Qaseh Ziera said...

lin : hantar dekat presint 9...