nuffnang

Friday, April 13, 2012

family day at bukit gambang resort city, pahang

7/04/12 (sabtu)....opis aku ada buat family day kat bukit gambang......pagi tu kita orang keluar rumah kol 7 lebih....pergi breakfast kat kedai mamak n isi minyak penuh2 dulu....dalam kol 8 baru bertolak ke gambang.....kita orang berkonvoi.....4 buah kereta.....

alhamdullilah kita orang sampai ke gambang dalam kol 11 lebih.....pastu kita orang rehat2 jap....dekat2 kol 12 kita orang buat pendaftaran n ambil kunci untuk check in ke hotel......sebelum ke hotel  kita orang dibekalkan dengan nasi ayam......kita orang pon berehat ler kat hotel sampai pukul 2.00 petang.....

besar gedabak katilnya....untuk kami bertiga.....

tv pon ada....

sinki pon ada....tu atas meja adalah nasi ayam....memang licin....kelaparan....

balkoni....pandangan tak berapa cantik.....







pukul 2.00 lebih kita orang pergi ke waterpark.....bermandi manda.....

naik train rm 2 aje......

dah sampai pon ke waterpark....

c hadif yang tak sabar2 nak mandi....

c hadif  yang happy sesangat.....

ibu n c hadif....

kita orang sewa pondok ramai2....rm 35.....

dah selesai mandi....nie kat depan dobi hotel.....




pukul 7.45 malam  kita orang berkumpul di lobi hotel  ke phuket cafe, tanjung lumpur untuk dinner....kita orang berkonvoi beramai2....bas + kereta......

nie aje aku sempat snap.....asyik menjamu selera aje.....lupa nak snap gambar.....malam tu juga ada cabutan bertuah.....





ke esokkan paginya lepas breakfast......kita orang ada telematch kat padang .....aku masuk gaklah.....time nie c hadif buat perangai lak....c hadif nak air milo....terpaksa husband aku balik ke hotel dulu.....

nie sebelum pergi ke padang.....time nie c hadif bersemangat giler.....





lepas telematch....kita orang mandi lagi....kali nie kat pool aje......puas ler c hadif mandi.....

c hadif tak nak naik pulak....asyik 5 minit lagi.....kesudahannya ibu jadi ibu gimau.....barulah nak naik.....tak puas2 lagi nak mandi......



akhirnya.....kemas2 barang.....pergi lunch.....n pulang ke rumah......tamat.....

1 comment:

Zana Adieyza said...

wah, syoknya!!! zana ada gak plan nak ke sana, tp x taulah bilanya.. hhihihi...