nuffnang

Monday, March 19, 2012

mabuk

as'kum semua....harap2 semuanya ok2 hendaknya....macam ramai sangat orang baca blog aku nie kan.....hik...hik...hik...sekarang nie aku jarang m'update blog aku......aku t'sangat2 bz....n t'sangat2 malas nak update blog.....lagipon sejak pregnant nie....tak banyak aktiviti luar.....asyik terperap kat rumah aje.....

pregnant no.2 nie.....berbeza skit.....asal aje petang menjelma.....aku dah rasa mual2.....kepala pusing2.....memang tak sabar nak balik rumah.....dulu masa pregnant c hadif........bangun2 pagi aje dah mabuk.....dok dalam bilik air berjam2.....sekarang dah terbalik plak.....

yang paling ketara....kalau aku pregnant aku tak boleh jalan jauh2......serba tak kena.....mabuk teruk.....so....aku hanya terperap kat rumah aje......sob...sob.....

6 comments:

Sue_Echan said...

get well soon kak....

wanie-ladybird said...

oho kali ni mabuk petang ekk, ok la skit, kalu mabuk pagi asyik pikir nk mc jer.....
jaga kandungan elok2, jaga kesihatan ok

Qaseh Ziera said...

insya allah...mudah2an dipermudahkan semuanya....amin...

Kathy Tuah said...

jaga diri dan kandungan baik2 :')
*pasal malas update blog tu, sy pun rasa benda yg sama..adeh~

a.d.a.M.i.a said...

kak ziera pregnant bezzzNya..taHniaH akak...dah bape bulaN nie

Qaseh Ziera said...

kathy : insya allah....

adamia : thanks....dah 2 bulan lebih....