nuffnang

Thursday, April 28, 2011

gardenia twiggies

kau orang penah beli n makan x.....selalu nyer aku beli untuk c hadif....aku x penah rasa......aku tgk c hadif makan cam sedap aje.....aku pon cuba ler rasa.....memang sedap......patut c hadif asyik mintak belikan untuk dia.....semalam aku pesan kat husband tolong belikan......beli 2 bungkus......1 untuk c hadif.....1 lg untuk aku......cam budak2 lak aku nie.......hehehehe....

 satu untuk c hadif.....satu untuk ibu.....


satu bungkus tu ada 2 ketul.......

ermmmm.....sedap....kate c hadif......

Wednesday, April 27, 2011

burger special

nie menu petang semalam.....menu paling senang dan m'yelerakan.....mudah dan cepat.....c hadif pon suka....

 burger yg special......pakai roti gardenia aje.....




daging burger ramly bersalut ngan sebiji telur.....tambah sedikit sos....


dah boleh makan....sedap.....x yah susah nak order burger kat luar tu....kite pon boleh buat....tu time aku rajin ler....hehehehe.....

mrsfiza & giveaway



suka....suka.....suka....sangat comel......sape2 nak join gak leh clik mrsfiza

tarikh tutup pada 18/05/11.....

"Gugu GAga 2nd GA"






sape2 nak join tekan mouse anda kat gugu gaga
rasa2 nyer aku kah orang yang bertuah....hehehe......

nak tag kat 




"MAMACHIA 1st GIVE AWAY"






Tarikh:
Bermula  04. 04. 2011 (9 malam)
Tamat     
05. 05. 2011 (9 malam)

sape2 yang nak join leh tekan mouse anda kat mamachia.....hadiah best giler.....aku nak tag kat 

zizan


lovely

gugu gaga

Tuesday, April 26, 2011

ape yang c hadif dapat???

semalam p tengok member opis bersalin kat hospital putrajaya......pas balik keje terus ambik c hadif.....balik gumah tukar baju c hadif kejap.....pastu terus p hospital.....tahniah kat kak sal dapat baby boy.....tp aku x ambik gambar......baby nyer comel n putih gebu gitu......tiba kat hospital jumpa ngan member lg sorang.....c rara....dia datang ngan husband dier......borak2.....gelak2....pastu dh nak blk......c rara ade bagi angpau kat c hadif....mula2 tu hadif malu2 n terus masuk duit tu dalam poket husband aku......pas salam2 kite orang pon nak balik......tiba kat lobi hospital c hadif terus berlari ngan pantas menuju kat kedai.....terus cipai......


p



i



s



t



o



l

dan ngan pantas nyer c hadif bawa lari pistol nie.......x sempat aku n husband aku nk tengok......last2 aku jerit kat c hadif suruh bayar dulu......baru c hadif patah balik......aku cakap ngan c hadif.....ibu x de duit....sape nk bayar....c hadif jawab......duit hadif kat poket ayah.....bayarlh.....hampeh....ingat plak duit c rara bagi kat dier.....

c hadif nak gak benda nie





c hadif b'degil....tetap nak gak benda alah nie.....padahal dh byk.....puas aku n husband pujuk....c hadif tetap nak gak.....aku x tahu c hadif nak pakai kat mana lagi.....yang ade pon x t'pakai.....nak tahu ape benda yang c hadif nak......



-




-




-




-




-




-




-




-




-




-




-




-




-




-




-




-






jam tangan......nie yang keberapa pon aku x ingat......cam jam tangan perempuan lak....tp yang tu c hadif berkenaan sesangat.....sebab ade mickey mouse.....

Monday, April 25, 2011

SIAPA NAK JOIN BLOGLIST FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYE~~~



thanks kat zizan coz tag saya.....dan sape2 nak join leh clik sini

saya nak join blog falihinjasmy nie.....nak tambah kawan.....nak kongsi cerita.....mesra2 ngan bloger2 lain....


saya nak tag kat


JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM







ORIGINAL Vantage tea set
worth : RM350.00



MAC lipstic jika hanya ada salah satu je account
warna depends on mizzwati.com…..but I always choose pink.

sape2 nak join clik kat mizzwati
hadiah best giler....

nak tag kat


Web ini khas sebagai medium untuk semua ladies  bangun dari tido” or memang dah berjaya bangun” or dalam proses mencari kekuatan itu”…..mizzwati.com nak announce one contest ……which is hadiah dia either this two.

The winner akan mizzwati promot dalam web ni…..or kalau u ada bisnez I akan advertise blog/web u selama 2 minggu dalam website ni free of charge. x kesah la what type of your biz…samada same nature of mine ker or ape2 jua…rezeki u all tetap rezeki u.


Friday, April 22, 2011

sengal tapi kelakar lak

kejadian nie berlaku 2 hari lepas......masa tu aku nak blk keje.....kat luar hujan lebat....biasa ler....kalau hujan aku akan balik lambat.....aku nie penakut....aku takut ngan petir n kilat.......bila hujan reda aku pon cepat2 ler balik....teringat lak kat c hadif.....biasa ler kalau dh jadi ibu.....mesti teringat kat anak.....macam2 ler terpikir....sian kat anak ler....rindu ler....aku pon terus ler p punch kad.....pastu terus ler ke lif n terus ke parking.....nak cepat nie.....dh lambat plak...sian lak kat pengasuh lg........dengan pantas nyer aku p kat kereta aku.....tiba kat kereta aku terus p touch aku punye pas kat pintu kereta aku......pastu aku tarik pintu kereta....x boleh buka....dalam hati dok kate....nape plak ngan pintu kereta aku nie....rosak ke.....2 3 kali ler aku p touch.....tiba2 aku teringat....yang aku touch tu pintu kereta....bukan pintu opis....patut ler x leh buka....punye ler aku malu....nasib ler x de org.....tapi malu ngan diri sendiri.....kau orang rasa camera kat parking tu sempat rakam x....malu ler......

Thursday, April 21, 2011

bekalan dari husband

petang semalam husband blk dr keje ada bawa bekalan khas untuk aku....masuk aje pintu....husband terus senyum.....c hadif terus pergi kat husband aku.....pastu c hadif jerit.....nak tahu ape dia yang c hadif jeritkan......



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



d



u



r



i



a



n






tara......nyum2....sedap nyer....walaupun c hadif x suka ngan durian.....tapi bau dia c hadif tetap tahu.....


nie durian d24....satu biji nie harga nyer rm40.......

Wednesday, April 20, 2011

balik seremban

tiba2 aje rindu ngan budak kecit nie....dah lama rasa nyer x jumpa...last jumpa bulan 2 masa p bercuti kat melaka.....hari ahad hari tu aku balik seremban nk lepaskan rindu kat budak kecit nie....

punye ler payah nk ambik gambar dia....asyik lari aje.....last jumpa hari tu budak kecit nie x pandai jalan lg....sekarang siap leh lari lg.....sombong plak tu....nama budak kecit nie Amni Nur Afrina.....dia adalah anak buah aku.....

ole-ole dari cameron higlands

nie ole2 dr member aku dak su yg bg....dh 2 hari dak su bg kat aku....thanks dak su.....


fridge magnet....memang suka sangat.....tambah lagi koleksi aku....

pensil yang amat panjang.....x tahu berapa tahun leh abis.....


c hadif  suka sangat ngan pensil yang panjang nie.....sampai habis sekolah belum tentu habis pensil nie......

Monday, April 18, 2011

doa makan....

alhamdullilah.....c hadif dh pandai baca doa makan sendiri....selalu nyer sebelum makan aku akan suruh c hadif tadah tangan untuk baca doa.....c hadif akan tadah tangan....dan aku akan mula baca doa makan....aku baca yang depan....c hadif akan sambung.....aku baca....c hadif sambung.....aku baca bismilah.....c hadif sambung hir rahmanir rahim.....aku sambung lg....allah....c hadif sambung huma barik lana.....dn seterus nyer......tp sekarang nie....c hadif dh boleh baca penuh.....tp masih pelat ..... syukur alhamdullilah.....semakin bijak c hadif.....



Friday, April 15, 2011

banyak cekadak

banyak cekadak......sape yang banyak cekadak nie???......sape lagi....kalau bukan c hadif.....td c hadif mintak aku air.....aku pon p ler ke dapur....ambik cawan upin & ipin c hadif (dah tahu....cawan lain dia xkan nak).....kat atas kabinet aku cuma ade 2 bekas air aje....bekas air tu sama aje......sama besar....sama bentuk....sama warna....sama gak jenama nyer.....segala nyer sama ler....tiada perbezaan....aku pon ambik ler bekas air yang belah luar....curah dalam cawan upin & ipin.....c hadif marah aku...."hadif nak air yang tu"....c hadif nak air yang ade dalam bekas yang belah dalam.....aku pon  cakap ngan c hadif...."same aje"....x moh....nak gak air bekas yang belah dalam tu gak......c hadif suruh aku buang air dalam cawan dier....c hadif suruh gak letak air yang menjadi pilihan dier......banyak cekadak tul......pelik tul aku....ape yg beza nyer....

Thursday, April 14, 2011

saya pon dh nampak

saya pon dah nampak....

tiru ayat beingmenu......

terima kasih kat bangku kosong

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

dia dh mai lg...cepat2...sape nak join....tekan mouse kat ben ashaari.....

petronas

berita baik....alhamdullilah....akhirnye berakhir....harap2 ler.....sejak husband aku di masukkan hospital kena apendix.....dah 2 bulan lebih husband aku x bawa c hadif pergi petronas....kalau x....setiap pagi...hari2 lak tu....sebelum husband aku pergi kerja mesti kena bawa c hadif pergi petronas....x kisah ler ujan ke tidak...mesti wajib...klu x bawa c hadif nie pergi petronas...jawab nyer c hadif x akan pergi gumah pengasuh.....sekarang nie aku  sendiri akan hantar c hadif p rumah pengasuh.....husband aku lak akan baring kat sofa dan husband aku akan cakap....."aduh ayah sakit".....c hadif plak akan belek perut ayah dia.....pastu c hadif akan cakap...."sian ayah".....akhir nyer c hadif akan ikut aku terus ke rumah pengasuh....pandai x husband aku berlakon...hehehehe....klu x buat camtu...boleh pokai tau....cuma kalau p jalan2 or lalu kat petronas tu terpaksa ler gak berhenti.....c hadif pantang nampak petronas.....mesti nk gak shopping.....x leh lari....mane ade laluan yg x lalu depan petronas....mesti kena tempuh gak.....

GA Perkenalan






salam perkenalan.....sape2 nak GA n nak join clik dyra-shoppe....

aku nak tag kat:

[ Bloglists] Jom Masuk Bloglist Prince Untuk Bulan Mei Nanti






nak masuk gak bloglist prince nie....sape nak join tekan mouse kat sini.....memang terer giler baru 4 bulan berblog dia dapat follwers 1k....banyak tu.....

dengan ikhlas lg jujur nyer saya nak join blog prince ini kerana saya nak ramai followers macam awak gak....hehehe...mane tahu ler yek.....

pandangan saya terhadap blog prince nie lak....saya suka....cantik...x serabut pon....semua nyer ok ler....nie betul2 ikhlas tau.....x tipu pon....

"Gugu GAga 1st GA"






nak kupon nie....hehehe.......sape nak kupon nie boleh tekan mouse kat gugu gaga......aku nak tag kat



Wednesday, April 13, 2011

blog kurang 300 followers??....blogger hasrulhassan nak tolong....

kepada blogger2 yg kurang 300 follwers leh ler join kat bangku kosong.....

tertinggal handphone

pagi2 lg dh ade cite plak yek...sebelum buat keje aku nak cite pasal kisah aku tertinggal handphone kat opis....kisah nyer berlaku petang semalam......semalam balik keje aje.....ambik c hadif.....pastu tiba kat rumah aku nak call husband....memang kebiasaan nyer aku akan call husband....saje nak gatal....nak manja2....padahal nak tanya husband balik pukul berapa....tu aje....hari2 soalan yang same......biasa ler org dh kawen....ringkas aje.....bila aku buka handbag....cari punye cari....handphone aku x de....sah nie mesti tertinggal kat opis...alamak camne nie....dulu banyak kali gak aku tertinggal kat opis.....tp aku x pernah p ambik pon....dulu kat opis aku duduk kat belakang sekali....tersorok ngan orang.....xde ler takut sangat....tp kali nie aku duduk betul2 kat depan sekali...plak tu  tempat org lalu lalang.....aku cakap ngan c hadif tipon ibu tinggal kat opis....camne nie...c hadif cakap....jom ambik....pikir2 punye pikir....aku pon ajak c hadif p opis aku...c hadif siap bawa cd upin & ipin lg.....kate nyer nak tgk kat opis ibu....lantak ler....janji kau bahagia....tiba kat parking aku suruh c hadif duduk kat sebelah aku.....aku suruh c hadif duduk.....c hadif x moh...dia nak berdiri....aku cakap nanti jatuh...x moh gak....nanti hadif x nampak, kate c hadif.....aduh...ok ler....aku suruh pengang kuat2....ok...sepanjang perjalanan ke opis c hadif dok membebel.....tiba2 aku tengok hari nak gelap nak hujan....aku cakap ngan c hadif nak hujan lah hadif....c hadif cakap....nanti ambik payung.....baru ler aku teringat yang payung x de dalam kereta.....xpelh aku pon cepat2 ler ke opis sblm hujan turun.....tiba kat opis....tgk handphone aku xde...puas aku cari...nasib baik bos aku belum balik lg.....dia tolong call member aku dak su....alhamdullilah ade pada su.....ok ler semua nyer selamat.....aku pon blk ler....tp c hadif x puas hati...dok tanya handphone aku kat mane....aku cakap kat kawan ibu....c hadif ajak p ambik....aku cakap esok ler.....on the way nak blk rumah dah hujan...lebat gak ler...dalam kereta c hadif  dok x henti2 tanya pasal handphone aku....asyik tanya aje....tu ler...nie ler....aku cakap ngan dia pegang kuat2 kang jatuh....c hadif buat dek aje....asyik nak membebel aje....sekali aku brek....dummmmm....ambik kau....terhantuk kepala  c hadif....aduh...aduh...sakit....ibu buat....tulah  x reti diam....ibu suruh pegang kuat2 kan....tiba kat gumah....hujan dh lebat...payung xde lak.....nasib baik aku ade bawa towel panjang....aku pon letak kat kepala c hadif.....meh cepat ibu dukung hadif....c hadif leh plak cakap...x yah...nanti berat....amboiiiii....selalu nyer klu c hadif mengada2 suruh aku dukung x plak masa tu c hadif cakap berat.....time nie lak kate berat....aku pon terus ler lari sambil dukung c hadif.....tiba kat rumah...buka aje pintu....c hadif masuk.....tiba2 boleh lak c hadif cakap.....aduh penat hadif.....hampehhhhh....cam orang tua plak.....

Tuesday, April 12, 2011

"Ariana's story 1st GA".

suka....suka....suka....nak....nak....nak.....mintak2 aku ler org yang bertuah yek.....thanks kat intanberlian kerana tag kat saya.....sape2 yang berminat nak hadiah leh tekan mouse kat "ariana's story 1st GA" ....hadiah dier mmg best giler......tarikh tutup pada 09/05/11.....aku nk tag dekat 6 orang ibuk2 nie

nikah

hari ahad hari tu aku blk rumah emak mertua.....tiba kat sana....emak mertua ajak p tengok sedara dia nikah kat masjid sentul....dekat aje dr rumah emak mertua aku....nak kate sedara dekat pon tidak.....sedara jauh pon tidak gak.....kira tengah2 kot.....yang nikah nie emak mertua aku punye abang ipar punya anak buah punye anak....camne tu nak panggil tu....kira sedara seislam ler.....aku pon x kenal ngan  budak yg nikah tu.....emak dia aku kenaklah gak......mula2 tu aku agak berat gak nak p tengok dia orang nikah.....sebenar nyer aku pakai seluar jeans aje.....segan ler plak.....macam x menghormati majlis......tp bila emak mertua aku kate x pe.....benda baik....ape salah nyer....aku pon p gak ler....tp aku x masuk masjid pon....tunggu kat tangga aje.....dok beborak ngan emak mertua.....husband aku ngan c hadif aje masuk tengok dia org nikah.....

 husband aku tolong snapkan gambar......tu ler pengantin nyer...

 hantaran belah lelaki.....x banyak husband aku snap gambar.....tu aje.....



yang best nyer......



aku jumpa



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



baby nie......comel kan....tembam......macam anak orang jepun......baby nie anak buah kepada  pengantin lelaki tu.......gerammmmm.......umur dia baru 3 bulan.....besar dr c hadif tau....


emak mertua aku cakap.......muka aku dah sama besar ngan muka baby tu.....hehehehe.....

Monday, April 11, 2011

CUJEN THE LEJEN GIVEAWAY


sape nak join boleh clik kat cujen....thanks kat deyna

nie lak cerita lawak nyer....

ade seorang datuk berasa geram dekat cucu dia.....cucu dia selalu sangat tak cemerlang dalam peperiksaan....asyik dapat nombor yang akhir sekali dalam kelas......yang si cucu nie plak asyik nak bersenok aje......lalu si atuk nie pon menegurlah cucu dia......

Atuk: Atuk tengok kawan2 sebaya cu, semua lulus tinggi-tinggi. Cu ini asyik tengok  internet dan tv  aje. bila nak belajar?.....besar nanti nak jadi apa? (atok dah  marah tahap tertinggi nie) 

Cucu: Atok nie asyik bandingkan dengan kawan2 yang lain aje. saya  tak pernah pun marah kat atok.....atok pon tak sama seperti kawan2 sebaya atok yang lain gak. 

Atuk: Tak sama macam mana??? 

Cucu: Kawan2 sebaya atok semua dah jadi arwah....atok bila lagi...... 

kelakar ke.....hahahaha.....kira halal lah......aku nak tag kat lovely n dak su
hadiah yg saya pilih.....yang no.1....harap2 dapat ler....yang lain pon boleh.....semua nyer saya suka.......

majlis doa selamat

hari sabtu (09/01/11) aku n family telah mengadakan satu majlis  doa selamat.....kite buat lepas isyak....x panggil ramai pon.....cuma panggil orang2 surau, jiran tetangga n keluarga terdekat aje......yang x di jemput mintak maap bebanyak......almaklum ler rumah hamba kecil aje n x mampu lak nk buat majlis besar2an .....sekadar yang mampu aje......makanan semua aku order kat catering supiah the best......kau org tahu x katne catering tu....jauh tau aku import....kat sentul tau......hehehehe.....makanan semua tu sebenar nyer emak mertua  aku  yg tercinta tolong masakkan.........masak semua kat rumah emak mertua aku.....pas dah siap baru angkut bawa kat rumah aku lak......semua pinggan mangkuk......periuk belaga......semua nyer ler aku impot dr emak mertua aku.......klu nak harapkan aku.....x makan ler para tetamu.....tima kacih  daun keladi yek mak......esok org order lg.....hehehe....hampeh punye menantu.....menantu ke hantu.....

 
 nie tetamu yang pertama yg sampai...dia org sampai awal coz ade kenduri lain lak.......dalam kol 6 lbh dia org sampai.....tuan rumah x sempat nk prepare ape2 lg.....nasib baik makanan dh sampai......


 nie para tetamu yg hadir.....


rumah sempit.....kesian kat dia orang....budak2 plak terpaksa makan kat luar.....sian dia orang....maap ler bebanyak.....


nie turn budak2 plak ambik makanan......

Friday, April 8, 2011

ubat gigi

emak c hadif bagitau yg ubat gigi c hadif dah habis.....aku pon p ler beli......jumpe ler ubat gigi yg aku cari.....tp x habis takat tu aje....ade lg.....hadif punye hal.......





ubat gigi nie aku dah belikan....kan.....kan....c hadif x puas hati......



dia nak gak......


x peduli.......


nak gak......

-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-


-



-


-




kerana ade gambar daraemon aje.....padahal berus gigi kat gumah aje dh ade 3 batang.....dia nak gak....tahu x.....berus gigi nie untuk budak 5 tahun.....tp c hadif nak gak.....aku pujuk pon x layan.....c hadif berkeras nk gak.....lantak ler.....ambik ler....dr c hadif memekak.....

Thursday, April 7, 2011

menguji kesabaran tul!!!!

td pas blk keje aku terus ambik c hadif.....emak c hadif ngadu kat aku yg c hadif dh pecahkan bola c amir (anak pengasuh)....bola tu besar bebanau....c amir beli masa p hot air baloon kat putrajaya yang lepas.......mmg betul c hadif pecahkan bola tu.....c hadif nie mmg jujur org nyer.....dia siap ngaku kat aku yg mmg dia pecahkan bola tu.....mane x pecah nyer....c hadif p cucuk bola tu sampai meletop.....buat c amir nanti acik ganti balik yek......tp acik bg duit aje yek....mane acik nk cari bola cam tu......x dapek ler acik nk ganti bola yg serupa yek....maap ler bebyk.....tu baru satu bab.....ade lg bab yg kedua lak.....dah ler c hadif pecahkan bola c amir tu.....time nk balik c hadif buat hal lg....nak bawa c aqil (kawan) blk gumah.....c aqil x leh ikut ....nanti sape lak nak hantar c aqil blk......selalu nyer c amir akan ikut sama.....pastu c amir akan bawa c aqil balik semula....kebetulan lak c amir x blk sekolah lg......bila c aqil x leh ikut aku blk rumah.....c hadif buat perangai.....menangis.....menjerit.....satu bangunan dengar suara c hadif aje.....cam kena dera plak....hangin satu badan aku.....tiba kat gumah aku pujuk dia.....nasib baik ler cite upin & ipin dh start......akhir nyer c hadif diam gak.......fuhhhhh lega.....ingatkan pastu c hadif x buat perangai lg.....ade lg....bab ke 3 lak.....aku nk sembahyang assar.....mula2 aku tgk c hadif kusyuk tgk cite cartoon kat luar.....aku pon p ler sembahyang.....masuk rakaat ke 3....c hadif datang kat aku...."bu....bu....bu".....aku buat x tahu aje.....ape  c hadif nak pon aku x tahu.....time aku rukuk boleh plak c hadif p jolok biji mata ku....suruh pandang dia.....hampeh tul....nak x nak....aku b'henti ler sembahyang.....aku tanya c hadif....nk ape.....tahu ape dia nak....ayat dia b'bunyi camni....."bu...hadif x nk tgk cite cartoon tu.....hadif nak cite cartoon lain".....rupa2 nyer dia suruh aku tukar channel lain.....aku pon p ler tukar channel cartoon lain......sblm tu aku pesan kat c hadif....pasni jgn kacau ibu tau....kalau hadif kacau.....ibu rotan....fahammmmmm......ok......c hadif angguk.....aku pon sambung ler sembahyang blk.....masuk rakaat 4.....dh last nie....tiba2  handphone aku b'bunyi......yg c hadif nie lak.....boleh plak baik hati bawa handphone tu kat aku....."bu....tipon....bu....tipon.....bu.....tipon".....c hadif siap letak handphone tu kat teliga aku......aku malas nk layan.....yang c hadif nie x puas hati lagi kat aku.....sekali...."PAP".....tahu ape berlaku.....c hadif  lempangggggg aku.........sakit siot......aku pon terus jerit.....ape diaaaaaaaaa......nak ape......c hadif t'kejut.....terus nangis....dalam nangis c hadif leh ckp lg tu....."tipon ibu"......aduhhhhhhh.....kesian lak......tp tahap kesabaran aku di uji.....sabar.....sabar.....sabar.....

Wednesday, April 6, 2011

ape sudah jadi nie

semalam blk keje....husband suruh tengok kat bilik air no.2 ......kebetulan husband smlm dia cuti....aku lak ngan selamber nyer leh tanya kat husband....nape ngan bilik air tu....abang cuci sampai berkilat ke.....hehehe....hampeh punye bini kan......tahu nape ngan bilik air aku.....sedih oooooo......


-


-


-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-


 mamar dia dh gugur.....2 minggu lepas maintenance dh dtg....dah betulkan mamar tu....tp tu kat belah dapur n kat bilik air no.1......kat bilik air no.1  tu x sempat pasang lagi coz mamar x cukup...dia janji nk datang lain kali......blom sempat dia datang...gugur lak yang lain....hampeh tul.....


nie lak kat belakang pintu.....bilik air no.2 gak....

nie bilik air no.1...yang belum sempat nak baiki....

“GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN”






nak gak!!!!!....sape nak gak clik darkbatman

aku nk tag kat



pn lovely


gugu gaga

zizan

Tuesday, April 5, 2011

emak bagi hadiah

semalam blk dr keje terus ambik c hadif......emak (pengasuh) c hadif bagi hadiah sempena birthday c hadif yang ke-3....emak c hadif nie x penah miss bagi hadiah birthday kat c hadif.....ingat lagi time c hadif umo 1 tahun emak bg baju tido warna hijau.....time umo 2 tahun lak emak bg baju upin & ipin warna merah....sampai skrg c hadif pakai lg......tima kacih byk2 yek emak.....emak c hadif nie jaga c hadif dr umur 3 bulan smpi ler skrg.........tima kacih gak coz jaga c hadif ngan baik.....tima kacih bebanyak.....

 nie bungkusan hadiah c hadif.....nak tahu ape dier.....



 jeng



jeng



jeng

-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-


 tu dier.....baju bola...alamakkkkkkkkkk......ayah CHELSEA.....camne nie......nie klu uda nampak mmg dia suka....uda sokong MU........ayah selalu gaduh ngan uda bab bola nie.....hahahaha.....


c hadif memang x sabar....tengok tu....cepat2 dia nak pakai....padahal baju yang kat dalam tu x buka lagi.....sabar ler.....


sian kat hadif....ibu tolong pakaikan....cantekkkk tak....tima kacih emak.....